Čuveni zavodnik bio je prva zvezda sa Balkana koja je dobila dete preko surogat majke

Goran Višnjić
Foto: Charlie Luciano / INSTAR Images / Profimedia

Njegova porodica je u to vreme bila šokirana.

Hrvatski glumac Goran Višnjić i njegova supruga Ivana Vrdoljak, koja je promenila ime u Eva Višnjić, jedan su od prvih parova sa ovih prostora koji je dobio dete preko surogat majke 2011. Njihovog sina, kojeg su nazvali Vigo Leo, rodila je Amerikanka nepoznatog identiteta 7. jula 2011. u klinici u Los Anđelesu, gradu u kojem je i Marija Šerifović putem surogata dobila sina Marija.

Kako su tada pisali hrvatski mediji, nito iz porodice navodno nije znao da su Eva i Goran dobili dete preko surogat majke sve do rođenja bebe. Razlog zašto su se odlučili na ovaj korak je to što nisu uspeli da postanu roditelji prirodnim putem, a kako se on davno „probio“ u svet i počeo da živi u Americi, pa su mu se mnoga vrata otvorila mnogo ranije, piše Story.hr.

Podsetimo, Goran i supruga su se venčali 1999. i imaju starijeg sina Tina kojeg su usvojili, kao i ćerku Vivijen koju su usvojili 2013. Eva i Goran Višnjić žive s decom u Engleskoj, a praznike često provode u Hrvatskoj.

Višnjići su se preselili iz Los Anđelesa u Englesku na selo. Danas provode mnogo vremena na otvorenom, voze bicikle, surfuju. I to je ono što im je bilo važno kod preseljenja – da kad Goran dođe sa snimanja može s decom da bude u prirodi, na čistom vazduhu, a dovoljno blizu porodici u Hrvatskoj.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram