Čolina ćerka u neobičnim kupaćim kostimima mami uzdahe u Grčkoj

Una Čolić Foto: Printscreen Instagram/unacolic

Una je prava modna inspiracija za plažu ovog leta.

Ćerka Zdravka Čolića Una još jedno je u nizu dece poznatih koja imaju brojnu publiku na Instagramu. Njen životni stil bi mnogi voleli da kopiraju, a njen izgled je predmet svakodnevnog komentarisanja.

Na popularnoj društvenoj mreži Una često objavljuje svoja modna izdanja, slike iz provoda, ali i sa luksuznih putovanja na kojima najčešće uživa sa drugaricama.

Una je trenutno u Grčkoj, a njen Instagram nalog ovih dana gori od fotografija u zavodljivim plažnim izdanjima u kojima je, ne sumnjamo, osvojila grčke plaže.

Kupaćih kostima ima u skoro svim nijansama, a ne libi se da nosi i bikinije koji savršeno naglašavaju njene obline kao i jednodelne kupaće kostime interesantnog kroja sa prorezima.

Komentari na fotografijama su i više nego pozitivni, tako da se može naći pregršt izjava poput onih da je prelepa i prezgodna, te da njen otac može samo da bude ponosan na to kakvu ćerku ima.

Unine smele fotografije u kupaćim kostimima svima mogu da posluže kao inspiracija za ovo leto jer predstavlja pravi dašak osveženja body positivity-ja.

Iako sve nagoveštava da će se Una baviti javnim poslom, Čola je jednom prilikom otkrio da će se njegova ćerka ipak odlučiti za poziv koji nije propraćen medijskom pažnjom.

Zdravko Čolić je u braku sa Aleksandrom od 2001. godine, a pored Une, imaju i ćerku Laru.

***

Bonus video: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram