Četiri autfita i dramatična objava, sve za jedno veče – to može samo ona

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Kraljica drame uvek ostaje kraljica drame.

Pariz Hilton predstavila je niz glamuroznih autfita na snimanju dve emisije u Njujorku. Ona je za ovu priliku isprobala četiri različite kombinacije, od kojih je svaka na svoj način bila elegantnija od prethodne.

Naslednici Hilton imperije (42) ovo nije prvi put da za jednu priliku prošeta baš četiri kombinacije, pa je tako u martu ove godine tokom promocije svoje knjige u Londonu, takođe presvukla četiri različite haljine.

Ovog puta se prvo pojavila u uskoj šljaštećoj haljini sa kratkim šlicem za emisiju „Gledajte šta se dešava uživo sa Endijem Koenom“, koju je zamenila skoro identičnim modelom, ali u ljubičastoj nijansi, koja se mnogo bolje slagala uz njen svetao ten i plavu kosu. Po istom šablonu je menjala i sandale na potpeticu, čije nijanse su se savršeno uklapale uz boje haljina. Od aksesoara je zadržala samo tamne crne naočare, koje cele večeri nije skidala.

Foto:MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je period kada je Paris skoro svakodnevno bila na naslovnicama odavno iza nje, ona danas na potpuno drugačiji način privlači apsolutnu pažnju publike i medija. Tokom sledećeg snimanja, „Uživo sa Keli i Markom“ zvezda rijalitija se ponovo istakla, ali ovaj put, pored dva različita autfita, otkrila je i anegdotu koja može da se desi samo u Hilton porodici.

Foto:RW/MPI / Capital pictures / Profimedia; MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što se prvo slikala u crnoj haljinici od buklea sa belom svilenom mašnom, koju je uparila uz tamno crne hulahopke i crne čizme na štiklu, Paris se presvukla u elegantnu belu haljinu brenda Self-Portrait, a dugački strukirani kaput, sandale, kao i aksesoare u vidu torbice i naočara je takođe zadržala u čisto belim nijansama. Od preppy girl stila, do vrhunske elegancije, jedna od najbogatijih naslednica na svetu je svojim autfitima metaforički prikazala i svoj prelazak od bezbrižnih dana do ulaska u majčinstvo, koje je Paris potpuno promenilo.

Ipak, talenat za kreiranje dramatičnih scena je nešto što ne prolazi. Hotelska naslednica otkrila je je kako je samo nekoliko dana ranije predstavila novorođenu ćerku, London, i to tokom porodične večere.

„To je bio najbolji Dan zahvalnosti koji sam imala u životu“, rekla je u epizodi „Uživo sa Keli i Markom“.

Kazala je kako je njen suprug Karter Reum okupio njihove voljene pre večere, uz malo upozorenje: „Imam iznenađenje“, izjavio je.

„Svi su mislili da dolazi mađioničar. Onda sam ušla držeći roze ćebe sa bebom i svi su se pitali šta se dešava“, nastavlja ona.

Hilton je predstavila bebu koju su ona i njen suprug dobili preko surogat majke. Istog dana kada je srećne vesti podelila sa porodicom, obradovala je i svoje fanove na društvenim mrežama, uz fotografiju roze haljine za bebe na kojoj piše „London“, crvenih naočara za sunce u obliku srca i male igračke zečića, kao i opis „Zahvalna za moju devojčicu“.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Vest o bebi iznenadila je skoro sve, pogotovo što je Paris svoje prvo dete dobila preko surogat majke u januaru.

„Nisu mogli da veruju“, rekla je Hilton u ponedeljak.

Iako je jedna od najpopularnijih ličnosti, Hilton sve u vezi s decom drži u tajnosti, toliko da nije rekla svojoj majci za prvu bebu dok se nije rodila.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

„Osećam se kao da je moj život svima na tacni već više od dve decenije i želela sam da ovo bude samo između mog muža i mene. Nisam želela da ceo svet zna i da ljudi pričaju o mom sinu pre nego što se uopšte rodio“, naglašava ona.

„Osećam se tako mirno, tako uzbuđeno i tako zahvalno za sve u svom životu“, zaključila je naslednica.

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram