Ćerke srpskih folkerki koje su zasenile mame

Foto: E-Stock/Kobra/Dragan Mujan/Nova.rs/Antonio Ahel/ATAImages/Instagram/leamilenkovicbgd

Dokaz da krv nije voda.

Devojke koje nose slavna prezimena svojih roditelja su siguran dokaz da iver ne pada daleko od klade.

Ovo mišljenje definitivno opravdava Elena Kitić za koji mnogi smatraju da je jedna od najaktivnijih pevačica na estradnom nebu.

Elena je ćerka proslavljenog folkera Mileta Kitića i takođe je u pevačkim vodama. Njena karijera ide uzlaznom putanjom.

Sa samo 25 godina, Elena je uspela da za vrlo kratko vreme osvoji estradu, a javnost voli da drži na nogama čestom promenom stila i zvuka.

Kada govorimo o atraktivnim ćerkama poznatih folkera, nju svakako ne možemo zaobići, a pogodili ste, radi se o Nikoliji Jovanović, ćerki Vesne Zmijanac koja je uvek u centru pažnje, gde god da se pojavi.

Nikolija je takođe poput Elene krenula roditeljskim stopama, a u žiži je već skoro jednu deceniju, od kada se prvi put pojavila u VIP Survivor-u.

Muzička karijera joj sjajno ide, a muziku stvara zajedno sa svojim partnerom Reljom Popovićem s kojim je u srećnoj vezi iz koje se rodila njihova ćerka Rea.

Ćerka Mire Škorić, Milica Jeremić za vikend je izgovorila sudbonosno „da“ u jednom prestoničkom restoranu i možemo da kažemo da je zaista zablistala u prelepoj venčanici.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica nikada nije volela da se eksponira u javnosti, pa je tako identitet njenog izabranika ostao nepoznanica, o njemu znamo samo da se zove Sebastijan.

Milica je inače završila medicinu i kao doktorka radi u jednoj beogradskoj bolnici.

Pevačica Dragana Mirković oduvek se trudila da decu sačuva od očiju javnosti, ali kada su Manuela i Marko odrasli, postali su sve aktivniji na društvenim mrežama.

Manuela je u junu ove godine diplomirala, tako da smo imali prillike da vidimo koliko je načinila svoje roditelje ponosnim, a Dragana se takođe pohvalila medijima kako je Manuela izabrala i da tokom leta radi kako bi stekla radne navike i zaradila za džeparac.

Malo se zna o privatnom životu folk pevačice Jasne Milenković Jami, a ono što je poznato je da ima ćerku Leu koju je rodila 2001. godine i koju do sada nismo imali priliku da vidimo.

Lea studira bezbednost i govori četiri jezika, a pevačica je više puta za medije rekla kako je ona njen najveći uspeh.

Na fotografijama na Instagramu možemo da vidimo da je prava lepotica.

***

Bonus video: Radmila Petrović o roditeljstvu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

TikTok

Pinterest

Instagram