Ćerke Gorana Bregovića: Tri znamo, četvrta totalno anonimna

Goran bregović
Goran Bregović ima četiri ćerke od kojih je jedna totalno nepoznata u javnosti, Foto: Cosimo Martemucci / Zuma Press / Profimedia

Goran Bregović živi u Parizu sa svojom suprugom Dženanom, sa kojom ima tri ćerke. Ipak, Brega ima još jednu vanbračnu ćerku koju javnost uopšte ne viđa.

Poznato je da Goran Bregović sa svojom Suprugom Dženanom ima tri ćerke: Emu, Lulu i Unu – o kojima se u medijima pisalo da su sve tri različite veroispovesti. Jedna je muslimanka, druga je budistkinja, a treća pravoslavne veroispovesti.

Bregovićeva ćerka Ema najpoznatija je javnosti, s obzirom na to da je umetnica i da smo imali priliku da vidimo njene brojne izložbe u našem glavnom gradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ATAImages (@ataimages)

*

Inače, Goran Bregović se na početku svoje karijere ludo zaljubio u Jasenku, plesačicu iz Sarajeva. Iz te strasne romanse rodila se Željka, koja je za javnost potpuna misterija. Kako tvrde regionalni mediji, Željka živi u Austriji, gde je dobila i ćerku Bjanku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljka Bregovic (@shelly31ja)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljka Bregovic (@shelly31ja)

Iako nisu viđeni zajedno u javnosti, Brega i njegova ćerka imaju divan odnos. Mnogi tvrde i da je Bregina unuka Bjanka, od dede nasledila muzički talenat.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram