Ćerka Milke Forcan je toliko lepa da je porede sa holivudskim zvezdama

Od mame je nasledila i lepotu i talenat za uspeh.

Za Milku Forcan godinama su govorili da je jedna od najmoćnijih, najuspešnijih i najlepših dama u našoj zemlji.

Onda pre nešto više od 10 godina ona je odlučila da se malo povuče i da stavi porodicu na prvo mesto.

Od tada je ne viđamo često u javnosti, ali na nekoliko događaja na kojima se pojavila, kao i na društvenim mrežama, možemo je često videti u društvu njene ćerke Jovane.

Za Jovanu kažu da je mamina kopija, a mnogi se pitaju kako takva lepotica nije u manekenskim vodama. Porede je s najvećim holivudskim divama.

Jovana je i veoma obrazovana – završila je studije u Ženevi na nemačkom jeziku.

„Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima“, rekla je jednom prilikom Milka Forcan, a prenosi glossy.

Može se reći da je osim lepote i talenat za posao nasledila od majke. Jovana je osnovala svoj brend i Milka je viša puta isticala da je jako ponosna na nju.

Ideja je da predstavi trendove inspirisane ulicama Los Anđelesa.

„Ponosna sam na Jovanin projekat, na kome je vredno radila prethodna tri meseca. Verujem da se isplatio rad do 3-4 sata noću, skoro svakog dana, i da onlajn platforma koja je rađena po uzoru na afirmisane svetske brendove donosi nov kvalitet i ponudu drugačiju od svega postojećeg na našem tržištu“, rekla je ranije ponosna mama Milka.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram