Ćerka Kim Besindžer je ogledalo svoje majke – ako ne i lepša

Irland Boldvin
Foto: X Prutting/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Irland Boldvin je ćerka Kim Besindžer i Aleksa Boldvina i neverovatno liči na svoju poznatu majku.

Irland Boldvin je pljunuta slika svoje slavne majke što posebno možemo primetiti na sjajnom selfiju koji je skoro objavila na Instagramu. Ova 26-godišnja manekenka je zabacila svoju kestenjasto plavu kosu i tako savršeno istakla svoje prelepe crte lica.

Ireland Baldvin inače ima velike probleme sa anksioznošću tako da koristi aparat za krvni pritisak kako bi se uverila da nema srčani udar.

„Naručila sam aparat za merenje krvnog pritiska da tačno očita moje otkucaje srca i krvni pritisak jer živim u stalnom strahu da umirem od srčanog udara… poznatog i kao kardiofobija“, rekla je ona.

Dodala je: „Ubrzano lupanje srca i bol u grudima izazvani tipičnim napadom anksioznosti ubeđuju me da imam 26 godina sa osnovnim srčanim oboljenjem koje nemam.“

Manekenka je objasnila da ne uzima lekove za svoju anksioznost jer „ne veruje u to“, ali da ima razumevanje za one koji se odluče da se leče na taj način.

Kim
Ćerka Kim Basindžer, Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Glumila je u nekoliko filmova poput ‘Grudge Match’ gde je igrala mlađu verziju svoje majke,  i ‘A Dark Foe’, ali je njeno primarno zanimanje modeling.

Bila je u kampanjama za True Religion Jeans i Guess, a krasila je naslovnice bugarskog magazina Elle, ukrajinskog L’Officiel i meksičkog Marie Claire.

Kim Basinder
Ireland Boldvin, Foto: BCBGMAXAZRIA x Cosabella/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čak je 2018. pozirala gola za PETA reklamnu kampanju protiv krzna „Radije bih bila gola nego da nosim krzno“, 24 godine nakon što je njena majka učinila isto. U promotivnom videu za ovaj komad je Boldvinova izjavila da u ugovoru ima stavku koja zahteva da sve bude „bez krzna“.

Podsetimo da je njen otac imao nezgodu na setu dok je snimao film, te je greškom pucao iz pištolja, i tom prilikom je jedna žena poginula. Irland je tada stala uz svog oca i izjavila: „Moja ljubav i podrška idu porodici i prijateljima Halnie Hačins. Šaljemo isceljujuće misli Džoelu Souzi. I baš bih volela da danas mogu da zagrlim svog tatu jako.“

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram