Buran život zgodne naslednice imperije Lamborgini je kao holivudski film

Eletra
Eletra na Mikonosu, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Ko može da živi sa 1.500 evra mesečno", zapitala se Eletra Lamborgini u jednom od svojih intervjua.

U slučaju da vam njeno prezime nije poznato, Eletra Lamborgini je unuka Feruča Lamborginija, osnivača italijanske imperije luksuznih sportskih automobila osnovane 1963.

Eletra ima 29 godina i osim što je rijaliti TV zvezda, oprobala se i kao pevačica.

Eletra
Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Svojevremeno je pričala o svojoj finansijskoj situaciji. Eletra je izjavila da ne zavidi onima koji žive od plate koja iznosi 1.500 evra mesečno.

„Kada sam bila mala, roditelji su me vodili da provodim vreme na imanju i mislila sam da želim tako da živim, praveći rikotu kod kuće, osećala sam se kao seoska devojčica. S jedne strane kažem da bih živela teško sa 1.500 evra mesečno, ali ne zavidim onima koji to uspevaju. Ko to može? Ljudi koji rade na selu, poljoprivrednici, koji su i sa tim parama možda najsrećniji na svetu. Zavisi od očekivanja, ima onih kojima nije važno da postanu milioneri. Vaspitana sam da ne prihvatim takav način života. Šta bih naučila svoju decu o novcu ? Rekla bih im da novac nema vrednost, u stvari skoro da se osećam krivom što zarađujem više od doktora koji spasava živote.“

Eletra
Foto: Mimmo Carriero / IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia

Eletra je udata za holandskog didžeja Afrojacka i njena imovina je procenjena na 10 miliona, iako se na pojedinim sajtovima pominje i cifra od 27 miliona evra.

Eletra
Venčanje Eletre Lamborgini Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako je legendarni brend automobila Lamborghini prodat Chrysleru još 1987. njena porodica je zaradila ogromnu sumu od prodaje, a njen otac Tonino je investirao u brojne unosne biznise. Paralelno Eletra je jako rano započela svoju šoubiznis karijeru, a napravila je i svoj brend u okviru kojeg prodaje parfeme, ali i vina.

Eletra
Foto: MIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, jedna od priča koja je uzdrmala Italiju je i ona o navodnoj Eletrinoj polusestri – Flaviji Borzone. Ovu 36-godišnju ženu iz Napulja Eletrin otac Tonino je tužio za klevetu jer je zajedno sa svojom majkom Rosalbom Kolosimo, operskom pevačicom, tvrdila u intervju, da je njegova vanbračna ćerka. Flavija je, zajedno sa svojom majkom, ućutkana građanskom presudom iz 2021. godine, ali njena priča je nastavila da kruži.

Da bi dokazala svoju tezu, Flavija je angažovala privatnog detektiva koji je ukrao slamčicu iz pića Eletre Lamborgini i zatim je urađen DNK test, koji je navodno potvrdio da su njih dve u krvnom srodstvu. Eletra je stala na očevu stranu i tvrdi da joj Flavija nije sestra. Suđenje je i dalje u toku.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram