Brat Vujadina Savića bio je 12 godina s voditeljkom koju odlično znate

Vujadin Savić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Razveli su se u tajnosti.

Uroš i Tijana Savić, iako se nisu eksponirali u javnosti, godinama su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a onda su, prošle godine, nakon 12 godina braka stavili tačku na svoju ljubav.

Dušan Savić sa suprugom Marinom Rajević ima dva sina Vujadina i Uroša. Dok je Vujadin često eksponiran u medijima i u stabilnoj zajednici sa glumicom Mirkom Vasiljević, sa kojom ima četvoro dece, Uroš nije toliko prisutan u javnom životu.

Stariji Vujadinov brat, koji se bavi privatnim biznisom, bio je 12 godina u braku sa Tijanom Savić sa kojom je dobio ćerku Lenu. Tijana je, inače, radila kao voditeljka na TV Pink i TV Prva, a danas radi na TV DR, gde vodi emisiju Na pravom mestu.

Iako su se njih dvoje duže od decenije trudili da zadrže svoju intimu samo za sebe, vest da su se razveli odjeknula je prošle godine. Do tada je Tijana često objavljivala na Instagramu porodične fotografije sa suprugom i ćerkicom.

Kada se pojavila vest o razvodu, domaći mediji su pisali da je par ostao u prijateljskim odnosima, a tome u prilog idu i zajedničke fotografije koje voditeljka ni danas nije izbrisala sa profila na društvenim mrežama.

Tijana do sada nije govorila javno o razvodu, samo je jednom prilikom rekla da svoj privatan život ne želi da komentariše.

Svestrana i željna novog znanja, ona je nedavno započela i sopstveni biznis, pa se tako pored karijere TV lica, Tijana bavi i blogovanjem, ali i prodajom dečijeg nameštaja.

Urošev otac Dušan jednom prilikom se osvrnuo na svoje snajke, kada je imao samo reči hvale za obe.

„Obe su sjajne. Ne mogu da ih razdvojim. Cenim i jednu i drugu. Nikada se svojoj deci nisam mešao u život u tom smislu niti imam nameru. Obe su mi podarile unuke koje obožavam i sa kojima supruga i ja uživamo“, rekao je Dule Savić.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram