Blam jutjuberke na crvenom tepihu: Pogrešno obukla haljinu

Poznati 29. okt 202108:04 > 08:51
haljina
Foto: Scott Garfitt / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tefi Pesoa objavila je video izvinjenja na TikToku nakon što je shvatila da je haljinu za jedan događaj obukla sasvim pogrešno. Nasmejala se na sopstveni račun, a viralni video je pregledan četiri miliona puta.

Zvezda Jutjuba Tefi Pesoa (31) dočekivala je i intervjuisala slavne na crvenom tepihu prilikom premijere filma ‘Dina’ u Londonu, a na sebi je imala dizajnersku haljinu Silvije Astore. Duga baršunasta haljina dugih rukava imala je okruglu rupu na levoj butini koja je influencerki otkrivala samo delić noge. U viralnom videu je shvatila da je noga trebalo da ide kroz rupu, pišu na sajtu 24sata.hr.

haljina
Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Ljudi, poludeću. Hvala vam na svoj podršci, ali ja sam upravo saznala da mi je noga trebalo da ide kroz glupu rupu“, počela je Tefi video na kojem se vidi fotografija sa iventa.

@hellotefi

LMAO WHYYYYYY BRO

♬ original sound – hellotefi

„Bila sam na crvenom tepihu i nisam znala. Zašto ne znam da se obučem? Odrasla sam osoba“, zapitala se Tefi.

Za haljinu je Tefi je dobila same pohvale, ali je zatražila da joj se da još jedna prilika da se obuče kako treba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hellotefi? (@hellotefi)

„Kad vam kažem da bih mogla umreti. Naručiću picu. Izvinjavam se, mogu da se obučem sama, samo mi dajte još jednu šansu“, rekla je Pesoa uz smeh.

Tefi je intervjuisala zvezde filma Timotija Šalamea (25), Zendaju (25) i Džejsona Momou (42), a video u kojem govori u haljini pregledan je više od četiri miliona puta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Vatrene haljine sa Met Gale