Holivudska izdaja o kojoj svi pričaju – najboljoj drugarici zarila nož u leđa

Foto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Olivija i Emili su bile prijateljice i ovo je izdaja“.

Olivija Vajld se oseća „izdanom“ od strane dobre prijateljice Emili Ratajkovski – jer je manekenka snimljena kako se ljubi sa njenim bivšim dečkom, pop zvezdom Harijem Stajlsom.

Prošlog vikenda, Hari i Emili uhvaćeni su kako se ljube na ulicama Tokija – manje od dve nedelje nakon što se Emili zabavljala rame uz rame sa Olivijom na Vanity Fair zabavi.

Takođe, Olivija i Emili su prisustvovale Harijevom koncertu u Parizu u junu prošle godine – i zajedno su igrale dok su stajale jedna pored druge.

Iako je Olivija (39) ćutala u vezi sa tim, izvor blizak glumici je progovorio.

„Olivija i Emili su bile prijateljice i ovo je izdaja“, tvrdi on.

Međutim, izvor je dodao da Olivija odbija da dozvoli da je izdaja sruši i da se fokusira na to da nastavi sa svojim životom.

„Olivija ne želi da bude uvučena u ovu zbrku i odbija da ide unazad u svom životu. Ona je fokusirana na svoju karijeru i svoju decu i ne daje tome više energije“, kaže.

Foto: VR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što se rastala sa Harijem u novembru 2022. godine, pričalo se da će Olivija obnoviti vezu sa svojim bivšim mužem Džejsonom Sudeikisom (47), sa kojim ima sina Otisa (8) i ćerku Dejzi (6). Ali, izvor insistira da Olivija ne planira da se vrati nijednom od svojih bivših.

„Olivija nije raskinula sa Harijem da bi se vratila Džejsonu i nema nikakvih šansi da budu opet zajedno“, nastavio je insajder.

Poslednjih meseci, Emili Ratajkovski su povezivali sa nekoliko muškaraca u Holivudu, poput Pita Dejvidsona – sa kojim je nakratko izlazila nakon njegovog razlaza od Kim Kardašijan.

Emili je u septembru 2022. podnela zahtev za razvod od svog supruga Sebastijana Ber-Meklarda, za koga se udala 2018. Emili i Sabastijan, koji su roditelji dvogodišnjeg sina Silvestera, razišli su se zbog optužbi da ju je Sebastijan prevario.

***
BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram