Bila je muzička zvezda devedesetih, a onda se odrekla slave i napustila Srbiju: Gde je danas prva pevačica Nevernih beba

Foto: Printscreen/ZouTube/Neverne Bebe

Živi drugačiji život.

Rok bend „Neverne bebe“ jedan je od najdugovečnijih i najkvalitetnijih u Srbiji. Na muzičkoj sceni su duže od tri decenije, a 2023. obeležili su veliki jubilej – 30 godina postojanja.

Pojavili su se početkom 1993. godine i to u sledećem sastavu: Milan Đurđević, Vladan Đurđević, Čeda Macura, Bane Jelić i Bili King. Posle odlaska Bili Kinga i nešto kasnije Dušana Šubarevića u avgustu 1997. godine, celokupnu postavu Nevernih beba činili su Milan Đurđević, Vladan Đurđević, Saša Ranđelović, Aleksandar Tasić, Goran Marinković i Gorica Ponjavac.

Gorica je ostala upamćena kao prva pevačica čuvene grupe. Pevala je u grupi od 1997. godine do 2003.

U tom periodu „Neverne bebe“ snimile su neke od najvećih hitova poput „Dvoje“, „Stranac“, „Gotovo“, „Ljubav“, „Balkan“…

Pesma „Dvoje“ postala je zaštitni znak benda, koji je u to vreme počeo da učestvuje u emisiji „3K Dur“, a Goricu svi pamte i po hitu „Kaži gde je ljubav“.

Međutim, nakon šest godina, Gorica istupa iz grupe, a na njeno mesto dolaze novi vokali Jana Šušteršić i Jelena Pudar.

A onda Gorica pakuje kofere i odlazi iz Srbije na daleku Floridu gde započinje miran porodičan život van svetlosti reflektora i scene. Staje na ludi kamen sa pilotom, sa kojim je dobila ćerku Maju.

Na Floridi živi i dan-danas, prezive se Kunc, a javnosti nije poznato čime se bavi.

Inače, Gorica i ostali članovi „Nevernih beba“ ostali su prijatelji do danas, a to potvrđuje i fotografija nastala 2020. godine kada su joj javno čestitali rođendan na Instagramu zajedničkom fotkom.

View this post on Instagram

A post shared by NEVERNE BEBE (@nevernebebe)

Gorica je 2018. godine na proslavi 25 godina benda, prvi put nakon 15 godina, stala na binu s Milanom, Vlajkom i Ranđom, s kojima je, u tadašnjoj postavi, snimila pesme koje su obeležile jedno vreme: „Kaži gde je ljubav“, „Balkan“, „Jednom kad me ne bude“, „Lica“.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram