Ana Ivanović sa celom porodicom pravi poslastice za prvi Božić, a štrudla joj je mmmmmm

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Ona vodi glavnu reč u kuhinji, ali svi su ove godine stavili ruke u testo - cela porodica pravi kolačiće.

U domu Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera slave se dva Božića. Prvi je na redu u ponedeljak, 25. decembra, i cela porodica sprema se da obeleži veliki hrišćanski praznik. Jelka je okićena, čeka se Deda Mraz…

Znamo da lepa Beograđanka voli da sprema zanimljiva jela i da je vrlo vešta za šporetom, a često joj u pomoć priskoče suprug i deca. Naročito kada pravi njihova omiljena jela ili neke poslastice.

Na Instagramu je otkrila i delić atmosfere, a uz fotografiju napisala: „Malo prošlogodišnjeg prazničnog kolača – već osećam magiju Božića“, napisala je uz fotografiju na kojoj drži jedan tradicionalan specijalitet, slatki hleb, koji se u Nemačkoj pravi u ovo doba godine i služi se za Badnje veče.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Kako je Bastijan otkrio na svom Instagramu, svi su pomagali Ani da ih napravi, čak i najmlađi član porodice, pa će biti i kolačića „na modlu“

Iako u kuhinji Ana vodi glavnu reč, često joj se u pripremi ukusnih jela pridruže i mali asistenti. Basti, kako je u jednom intervjuu u šali rekla, uglavnom njoj prepušta tu prostoriju u kući, ali sada nije mogao da odoli.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram