Amanda Sejfrid je zvezda nove mini-serije o velikom skandalu u Silicijumskoj dolini

Amanda Sejfrid u seriji The Dropout Foto:HULU / Planet / Profimedia

Američki biznis je pre nekoliko godina potresao veliki skandal vezan za kompaniju Teranos, koja je poslovala u Silicijumskoj dolini.

Naime, ispostavilo se da su osnivačica ove kompanije Elizabet Holms i njeni najbliži saradnici godinama sistematski varali investitore, klijente i javnost u vezi sa mogućnostima njihovog aparata za analizu krvi, koji na kraju uopšte nije funkcionisao.

Svojevremeno naširoko hvaljenu preduzetnikinju, koju su mnogi zvali i „ženski Stiv Džobs“, u novoj mini-seriji, pod nazivom The Dropout, tumači Amanda Sejfrid. Njenog partnera u prevari, a ponekad i ljubavnika, Sanija Balvanija, igra Navin Endruz, koga naša publika zna iz serije Lost.

U ostalim ulogama se nalaze Vilijam H. Mejsi, Lori Metkalf, Majkl Ajronsajd i Stiven Fraj, prenosi CityMagazin.

The Dropout se bavi usponom Teranosa i Elizabet Holms, ali i neizbežnim padom ove na sav glas hvaljene kompanije i njene direktorke koja je svojevremeno bila najmlađa preduzetnikinja koja je postala milijarder u SAD.

Mini-serija će imati sedam epizoda, a prve tri od njih će biti dostupne na striming servisu Hulu od 3. marta. Trejler za ovu obećavajuću televizijsku dramu po istinitoj priči možete pogledati iznad ovog teksta.

Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram