Alegra Versaće pobedila anoreksiju! Milijarderka na novim slikama izgleda kao avion

Foto:Omar Abd el Naser / LaPresse / Profimedia

Kakva transformacija!

Iako je većina ljudi mislila da je nakon ubistva Đanija Versaćea u julu 1997. godine, bogatstvo nasledila njegova mlađa sestra Donatela, istina je da je ona nakon bratove smrti dobila tek 20 posto deonica njegove kompanije. Deset posto više dobio je njihov brat Santo, dok je 50 posto deonica Đani ostavio svojoj rođaki, Donatelinoj ćerki Alegri.

Alegra Versaće imala je samo 11 godina kad je njen ujak ubijen, pa je samim tim tragedija, uz nesređene porodične odnose, duboko uticala na njen život.

Sve je kulminiralo 2010. godine, kad je Alegra napunila 18 godina i preko noći dobila 800 miliona dolara. Mediji su naprasno počeli da se bave njenim životom, a prve fotografije mlade naslednice su šokirale svet. Alegra je u to vreme imala samo 32 kilograma. Nakon što se podigla prašina, njena majka, koja je i sama na pistama forsirala premršave manekenke i oko toga se svađala s bratom tokom njegovog života, poslala je Alegru na lečenje. U javnost je procurilo da Alegru hrane na slamčicu.

„Moja ćerka je u teškom stanju, godinama boluje od teškog oblika anoreksije i veoma smo zabrinuti. Lekari čine sve da joj pomognu“, izjavila je Donatela.

Danas, 37-godišnju naslednicu je gotovo nemoguće videti u javnosti, ali ovih dana su se pojavile njene nove fotografije na kojima izgleda potpuno oporavljeno.

Alegra
Foto: Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U jednom od retkih intervjua koje je dala, godinu dana nakon što je nasledila ujakovu kompaniju rekla je: „Više od svega htela sam jednu stvar – da budem niko, neprepoznatljiva, da me ne love. Ipak, gde god sam krenula, bila sam Versaće. Nisam mogla da pobegnem i to mi je nanelo štetu. Mrzela sam Los Anđeles.“ Otkrila je i kako je iz njene perspektive izgledala bitka s anoreksijom.

„Godinama sam živela u mraku. Nisam se sećala ničega pre tog stravičnog dana. Čak sam zaboravila kako je izgledao. Onda su mi se sećanja vratila…. Emocije i sreća, i konačno je nestala praznina koja me plašila“, rekla je.

Sudeći po novim slikama njena mržnja prema Los Anđelesu je vremenom iščezla, jer su je fotografi zatekli baš u tom gradu, lepšu nego ikad.

Alegra
Foto: Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Duga kosa, jaka šminka, besprekoran svedeni belo-bež autfit i kao jedini upečatljiv detalj efektan nakit i pirsing u nosu su pun pogodak.

Alegra
Foto: Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram