Želim da živim život kao sestra Jelene Đoković

Marija Ristić Foto: Instagram/_marija.ristic_

Njen život je život u boji!

Izleteo mi je neki post sestre Jelene Đoković na Instagramu. Pomislim prvo – baš lepa žena, onda joj pogledam profil i posle desetak minuta poželim da bar na dan, dva živim kao ona.

Marija Ristić je mlađa Jelenina sestra. Neko vreme je deo Fondacije Novak Đoković, ali se onda povukla iz tog posla.

Život nije Instagram, ali profili nekih ljudi imaju tu moć da te umire, oraspolože, unesu dozu normalnosti u ludački naporan dan. Gotovo svaka objava Marije Ristić je baš to. Ona grli konje, hrani ih, jaše, ima malog belog psa, bavi se fotografijom, ne krije da ima i muškarca kog voli, mnogo putuje, a kad se vrati kući napiše: „Moj lepi Beograd. Nigde nije kao kod kuće.“

Samo jedna mala doza Marijinog života bila bi dovoljna svakom ko oseti da se gubi u haosu koji nas je sve obuzeo. Dajte mi da živim na dan, dva baš kao ova žena koja ima svog divnog konja, zimi skija, leti cunja Majorkom, uskače i iskače iz lisabonskih tramvaja, ceo svet je njen poligon, ona drži aparat u rukama i s njim pravi šarene slike bajkovitih predela i ljudi. Njen život je život u boji!

Ne, život nije Instagram, ali može da aktivira uspavane tastere za maštanje, sanjarenje, vraćanje u vinkl. Profili kao ovaj Marijin rade baš to. Uverite se i sami.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram