Tragična sudbina devojčice iz čuvenog mima

Foto: Privatna arhiva

Vest o samoubistvu poznate tinejdžerke uzdrmala je svet.

Zvezda popularne emisije o dečijim izborima lepote Toddlers And Tiaras, Kajla Posi koja je postala internet senzacija zbog mima koji je kružio sa njenim izrazom lica koji je napravila tokom jedne emisije,  je nažalost izvršila samoubistvo, kako je prenela njena porodica.

Telo 16-godišnjakinje su otkrile vlasti početkom ove nedelje, a u toku je istraga šta je prouzrokovalo njenu smrt.

Njena porodica je izjavila da je skrhana ovim tragičnim otkrićem.

„Iako je bila uspešna tinejdžerka sa svetlom budućnošću, nažalost je izgleda donela ishitrenu odluku da okonča svoj život.“ Navodi se u saopštenju porodice.

Kajla je osvojila bezbroj kruna i trofeja nakon što se ceo svoj život takmičila na takmičenjima lepote.

„Njen visoko cenjeni talenat je već doveo do profesionalnih ponuda za posao na turnejama, a nedavno je i izabrana da bude glavna navijačica u svojoj srednjoj školi.“

Porodica je objasnila kako je Kajla imala želju da završi školu za komercionalnog pilota i da ima planove da radi u industriji zabave.

Tinejdžerka je pronađena mrtva u američkoj saveznoj državi Vašington u ponedeljak, a njena majka Marsi Posi je potvrdila ovu vest.

Tragična smrt tinejdžerke se dogodila samo nekoliko dana nakon što je prisustvovala maturskoj večeri, a njena majka je na fejsbuku podelila fotografije na kojima je Kejli sijala pre velike večeri.

Pored toga što je i dalje bila aktivna na izborima lepote, tinejdžerka je bila brucoš u srednjoj školi Linden i nedavno se pridružila školskom timu navijačica, prenosi LadBible.

#related-news_0

***

Bonus video: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram