Bila je savršena žena, majka, premijerka, a onda se sve srušilo: Istina o slomu Sane Marin

Sana Marin Foto:Minttu Saarni / Shutterstock Editorial / Profimedia/Beatrice Lundborg/DN / AFP / Profimedia/EPN/Newscom / Newscom / Profimedia

Užasna žena ta Sana Marin...

Imam oko sebe nekoliko parova koji su vezu započeli u srednjoj školi, ostali zajedno tokom studiranja i onda ušli u brak. Skoro svi su dakle u životu imali jednog partnera. Nisu imali faze partijanja, istraživanja svoje seksualnosti kroz odnose s različitim ljudima, letovanja s drugarima ili drugaricama kad važi ono pravilo – šta se desilo na moru, ostaje na moru.

I uvek smo u društvu pričali o tome da li su takve veze održive, da li je neminovno da jednog dana neko od njih „pukne“ i poželi promenu. Da li neko od njih vara? Kad udari kriza srednjih godina, šta će se desiti? Neki od tih mojih prijatelja su i dalje u srećnim brakovima, drugi su se razveli i upoznali nekog novog. Znači – nema pravila, ali evo bivše finske premijerke Sane Marin koja je u sličnoj priči i razvodi se od svog dugogodišnjeg partnera Markusa Raikonena, bivšeg fudbalera.

Sana
Sana sa suprugom, Foto: Jussi Nukari / imago stock&people / Profimedia

Njih dvoje su bili zajedno 19 godina, od toga tri u braku. Ušli su u vezu kad su imali 18. Sad su izdali civilizovano, fino saopštenje u kojem stoji da će, naravno, posle razvoda – ostati bliski. Ma šta bliski!? Najbolji prijatelji. Oke, u to teško da bilo ko veruje, ali nisu verovali ni kad je Sana rekla da se nije drogirala u noćnom provodu u kom su je ukebali paparaci, pa se ispostavilo da ne laže. Ovih dana svi svetski mediji pišu o njenom sunovratu – prvo je ostala bez funkcije premijerke, a sad se eto i razvodi.

Ja nekako verujem da Sana trenutno živi bolje nego ikad, napokon baš onako kako hoće. Ova mlada žena od 18. godine nije imala ventil. Rano je ušla u vezu, bila je disciplinovana studentkinja, na politiku se bacila sa 20, pre pet godina je rodila ćerku, a od kad je 2019. postala premijerka, u 34. godini života, svi svetski mediji su počeli budno da prate svaki njen potez, pokret i mimiku. I onda skandal broj jedan kad je njen doručak postao predmet policijske istrage.

Pa skandal broj dva – Sana izašla u provod za vreme korone!

Skandal broj tri – izašla je u provod i posle korone i još se dobro provela. Naopako – da mlada žena izađe, pa još osvanu video snimci na kojima se vidi da, slušaj sad – đuska! Mora da je drogirana… E ipak nije drogirana… Ali ona tvrdi da slobodno vreme može da provede kako želi! Neviđen bezobrazluk. I koja još političarka obavljuje fotografiju na kojoj doji bebu? Sramota!

Onda je osvanuo njen video sa zgodnim pevačem koji se zove Olavi Usivirta, na kojem plešu zajedno.

On je demantovao da imaju aferu i rekao da su samo prijatelji, kao i da nema ničeg nepriličnog u njihovom odnosu. Sigurno je lagao, jer evo razvod je dokaz… Užasna žena ta Sana Marin je l’? Nije, nego vam se pred očima odigravao njen život, dok vaš ostaje u ilegali.

Sana Marin je svaka devojka koja kao klinka uđe u vezu i uda se za tog jednog muškarca, koja sve radi po pravilima dok buntovni deo nje sve vreme vrišti – puštaj me napolje!!! Ona želi da se provede, bude slobodna, izađe u iscepanim farmerkama, poljubi se sa zgodnim tipom u klubu, napravi potpuno glup majčinski potez sa ćerkom, a da joj niko ne crta metu na čelu. Nema više ni policije na vratima zbog doručka koji je završila u podne. Sana nije prolupala niti doživljava slom. Ona će, nadam se, tek procvetati dok bude jurila na sledeću žurku, a u kolima joj trešti „Girls Just Want to Have Fun“.

***

Bonus video: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

Pratite nas i na društvenim mrežama: