„Objavila sam pravila za moje momke i prozvali su me psiho“

Foto: Screenshot TikTok/ thefreakshowcircus

Natalijina stroga pravila su izazvala burne reakcije.

Žena je označena kao „psiho kučka“ nakon što je otkrila svoju opsežnu listu pravila za svoje frajere – od toga da ne prate ni jednu novu ženu nakon što počnu da se zabavljaju, do zahteva da blokiraju sve devojke s kojima su pre nje bili u vezama.

Natalija Reinoso, iz Kanade, ne želi da njen muškarac gleda u bilo koju drugu devojku na društvenim mrežama.

Ona je detaljno opisala svoja stroga pravila koja udvarači moraju da poštuju jer želi da sva pažnja bude samo na njoj.

Njeni momci ne smeju da lajkuju fotografije drugih devojaka, ali ni da pretražuju nijedno žensko ime na mreži, Natalija je istakla strogi režim koji će njen partner morati da poštuje.

VIdeo koji je objavila na TikToku, a koji sadrži ova brojna pravila, ubrzo je postao viralan- ima više od tri miliona pregleda od kada je postavljen prošlog meseca, a mnogi od pratilaca su Nataliju počeli da nazivaju kontrolorkom i toksičnom osobom.

@thefreakshowcircus

If you dated my man after me, YOURE WELCOME 🤗

♬ original sound - The Freak Show 🎪

„Kontroverzna pravila koja moj dečko mora da prati – dodatak sa Instagrama“, počela je Natalija u klipu.

Pre nego što je krenula sa svojim izlaganjem, priznala je da su je njeni prijatelji nazvali „psiho kučkom“, ali ona je insistirala da je skoro svaki od njenih prošlih momaka poštovao sve što je tražila.

„Rekla sam svojim prijateljima, a oni su me prozvali psihopatom“, rekla je.

„Radi se o odricanju odgovornosti, skoro  svaki od mojih momaka je poštovao ovo pravilo, dakle ako mislite ne daj Bože, nikad ne bih mogao, u redu je, neko drugi će hteti.“

Prvo pravilo na spisku je da će njen dečko morati da prestane da prati svakoga sa kim je ranije imao romantičnu interakciju.

„Broj jedan, blokiraj svaku bivšu, objasnila je Natalija.“

Pravilo broj dva glasi da nema praćenja novih žena od momenta kada je veza krenula.

„Tri, bez pretraživanja imena devojaka na Instagramu. Šta tražiš? Sve što tražiš bi trebalo da nađeš u meni.“

Za svoje četvrto pravilo, Natalija je navela da njenom muškarcu nije dozvoljeno da lajkuje slike drugih žena, a peto je bilo da ne može da odgovara na Instagram storije nijedne devojke.

Za šesto pravilo, Natalija je zahtevala da ne vidi ni jednu  žensku fotografiju na početnoj strani Instagrama svog momka jer je svesna toga da je početna informacija puna sugestija na osnovu pretrage na internetu, i zna da kada momak ne pretražuje druge devojke – samim tim one ni ne izlaze.

I za sedmo pravilo insistirala je na tome da njen dečko mora da prestane da prati svakoga ko objavljuje brojne slike u kupaćem kostimu.

Njena pravila su izazvala oštru debatu među njenim pratiocima- jedni su je branili jer postavlja granice, a drugi su bili okrenuti protiv nje i nazivali su je psihopatom, kontrol frikom i nesigurnom osobom, piše Dailymail.

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram