Kako žive najbogatije Arapkinje

Kako žive najbogatije Arapkinje
Foto: Miroslav Pavicevic / Alamy / Alamy / Profimedia; Shutterstock/Belish

I Kardašijanke im zavide.

Luksuzni život bogatih žena iz Sudijske Arabije je običnim ženama nezamisliv. One i dalje imaju jako težak položaj u društvu i bez saglasnosti muža, brata ili oca ne mogu da se zaposle ili žive samostalno. Neke od njih ipak žive u izobilju i koriste pogodnosti koje idu u korist njihove lepote. Nega u koju ulažu više nego što možemo da zamislimo, putovanja, odeća, nakit luksuznih brendova, fensi automobili – samo su deo njihove svakodnevice.

Pored lepote i bogatstva, mnoge od njih su i poslovno ostvarene i uspešne i ne kriju da u poslu uživaju isto koliko i u ulepšavanju i šopingu.

Zaista, ceo paket.

Mithaiel Al Ali

Mithaiel neretko prikazuje svoj luksuzni način života na Bliskom istoku. Ona je uspešna preduzetnica, influenserka i javna ličnost. Kaže da joj je glavni cilj da ostavi veliki uticaj na sve i da stvori platformu koja će podržavati razvoj kreativnosti. Instagram je samo još jedan način da izrazi svoju kreativnost kroz umetničke fotografije i bogatu estetiku.

Yara Alnamlah

Yara je po zanimanju arhitektica, ali pre svega velika zaljubljenica u modu. Često objavljuje saradnje sa poznatim svetskim dizajnerima kao što su Burberry, Givenchy, Loewe, Dior… Priznata je pogotovo zbog savršene fuzije umerenog i modernog i u svakom trenutku poštuje pravila svoje zemlje i islama. Njen pristup lepoti i stilu u prvom planu veliča kulturu i običaje Sudijske Arabije.

Darin Al Bayed

Da im pored lepote ne manjka ni humora dokazuje Darin koja je po zanimanju glumica, iako je na na nagovor porodice upisala oblast studija koju nije želela, odlučila je da ipak počne da radi, pa je prvo krenula sa modelingom. Danas vrlo često deli zanimljive, smešne i zanimljive klipove o porodičnom životu u Saudijskoj Arabiji.

Suha Nowailaty

Suha je jedna od najbogatijih voditeljki iz Emirata, i procenjuje je se da je “teška“ 5 miliona dolara. Završila je  fakultet za biznis u Saudijskoj Arabiji i od tada neprestano radi. Predstavlja pravi primer pravilnog ulaganja u sebe – na prelepoj kosi, tenu i osmehu mogu da joj pozavide i holivudske lepotice, iako je i sama često glavna zvanica na crvenim tepisima.  Na njenom profilu pored posla, vrlo često deli kako uživa sa decom i mužem.

Lojain Omran

Lojain je takođe voditeljka i zvezda Netfliksovog serijala Dubai Bling, ali njena karijera seže mnogo dublje. Lojain je pre svega bankarka, potom je radila kao menadžerka za Visa Debit kolekciju, a nakon toga se odlučila za medije, i stekla ogromnu slavu. Vodila je nekoliko emisija, a smatra se da je jedna od najuticajnijih žena u regionu. O njenom privatnom životu se zna jako malo, a priča se da se razvela kako bi se posvetila karijeri. Ipak po njenom Instagram profilu može se videti da i pored zavidnog profesionalnog života, ona uživa u luksuzu koji doliči jednoj “milionerki“.

View this post on Instagram

A post shared by Lojain Omran (@lojain_omran)

Safa Siddiqui

Jedna od saudijskih glavnih modnih ikona i takođe zvezda Dubai Bling-a, pravi je primer života na visokoj nozi. Iako Safa voli da se eksponira, njen muž, uspešni biznismen se trudi da ostane u senci. Safa je zaljubljenica u modu i često eksperimentiše različitim stilovima, ali uvek tako da se svi okreću za njom. Mama dvoje dece ne dozvoljava da izgleda nesređeno čak ni tik nakon porođaja.

Linda Andrade

“Domaćica iz Dubaija“, Linda kaže da mesečno troši 5.000 evra na kozmetiku, koliko je potrebno da bi lepo izgledala. Linda se udala sa 19 godina, međutim ona je prvenstveno pomagala tati da razvije veliku tehnološku kompaniju, a potom i mužu da pokrene uspešnu akademiju.  Sada studira medicinu, ali se bavi i marketingom, pa vrlo često deli fotografije sa putovanja, outfit predloga, ali i zanimljive klipove o „poteškoćama“ braka s milionerom.

View this post on Instagram

A post shared by Linda Andrade (@lionlindaa)

Soudi of Arabia

Soudi je žena milionera koja ne krije da joj dani prolaze doterujući se po kozmetičkim salonima i u odlascima u skupe restorane. Suprug Jamal redovno joj daje novac za trošenje kako bi finansirala luksuzni stil života. Na društvene mreže redovno postavlja sadržaj koji ukazuje na to da živi na visokoj nozi. Soudi je noć provela ispijajući koktele s 24-karatnim zlatom uz vrhunski obrok, a sve je platio njen suprug. Objavila je snimak s naslovom: „Tretman princeze je ono što mi treba.“

Maha bint Mohammed bin Ahmad al-Sudairi

Saudijska princeza je poznata po neverovatnim ciframa koje troši na odeću i putovanja.  Štaviše, njen pokušaj da napusti hotel u Parizu bez plaćanja računa od 7 miliona evra, nakon 5 meseci koliko je boravila u 41 sobi čak i nije najluđa ili najskuplja potrošnja ove princeze.

Bonus video: Nega kože puževima

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram