„Kako sam uz voćnu dijetu smršala 38 kg“

dijeta voće
Foto: mediadrumworld.com/@rawvibrantlo/Profimedia

Posle više godina maltretiranja, dok su je vršnjaci stalno nazivali debelom, Kejti Elizabet Breneman iz Indijane u SAD je izgubila neverovatnih 38 kilograma uz ishranu sirovim voćem. Sada ona jede preko 30 banana za nedelju dana.

Dizajnerka nakita Kejti Elizabet Breneman (32) iz ​​Mišavake u američkoj saveznoj državi Indijana tokom odrastanja se borila sa prejedanjem i gojaznošću. U školi su Kejti deca maltretirala i nazivala je debelom. Godinama je to uticalo na njeno samopouzdanje.

Foto: mediadrumworld.com/@rawvibrantlo / Media Drum World / Profimedia

U najgorim danima ona je imala 103,4 kg.

I Kejti je postala svesna da treba da promeni način života i navike. Zato je ona 2014. usvojila vegansku ishranu na kojoj je bila oko sedam meseci.

Međutim, otkrila je da tako ne jede dovoljno i umesto toga je probala vegetarijansku ishranu koja joj je više odgovarala.

Foto: mediadrumworld.com/@rawvibrantlo / Media Drum World / Profimedia

Onda je 2016. ponovo postala veganka, s tim što je, uprkos tome što je popravila ishranu, i dalje tragala ka savršenom režimu isgrane uz koji će transformisati svoju figuru.

Tada je naišla na takozvanu frutarijansku dijetu.

Foto: mediadrumworld.com/@rawvibrantlo / Media Drum World / Profimedia

Ova ishrana se uglavnom bazira na sirovom voću, iako neke varijante podrazumevaju i nešto povrća, orašastih plodova i semenki.

Sada je Kejti super vitka sa 63 kilograma i oduševljena je energijom koju joj daje njena voćna dijeta – nešto što ranije nije mogla da postigne veganskom ishranom.

Takođe, Kejti tvrdi kako uglavnom nema problema sa sprovođenjem ovog režima ishrane.

Foto: mediadrumworld.com/@rawvibrantlo / Media Drum World / Profimedia

Kad jede van kuće, ponekad to bude izazov, ali već se navikla da naruči salatu, a sa sobom ponese dodatne grickalice.

Ona je u međuvremenu postala inspiracija drugima koji joj na društvenim mrežama pišu kako su uz nju uspeli da iz korena promene svoj život.

Ima i onih koji ističu kako je zabrinjavajuće to što je ona na minimum svela unos ugljenih hidrata i proteina, ali Kejti rado odgovara na sve kritike.

Kaže kako je ranije konzumirala vegansku nezdravu hranu, uključujući picu, testenine i hranu za poneti, kao i nekoliko alkoholnih pića nedeljno.

Sada jede sirovo voće i sok za doručak i ručak, a zatim za večeru začinjenu salatu ili neko jelo od povrća.

I prezadovoljna je.

BONUS VIDEO: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram