Kako danas izgleda najstrašnija devojčica našeg detinjstva

Njena priča 06. apr 202121:22 > 11. maj 2021 14:58
Samara iz filma The Ring
Samara iz filma The Ring; Foto: Merrick Morton/Dreamworks / Entertainment Pictures / Profimedia

Teško da bilo ko može da zaboravi prvi susret sa Samarom Morgan, jezivom devojčicom iz kultnog horora "The Ring". Glumica Davej Čejs je u međuvremenu izrasla u lepoticu, ali je nastavila s košmarima.

Glumica Davej Čejs igrala je Samaru kad je imala 12 godina, a devojčica duge crne kose koja živi na dnu bunara i s TV ekrana puzi po vas, postala je jedna od legendi pop kulture.

Davej je imala i relativno zapažene uloge u klasiku „Doni Darko“ i seriji „Big Love“ koja se emitovala do 2011, davala je glas nekim animiranim junakinjama, međutim u poslednje vreme i da ste je videli u nekim većim ostvarenjima – verovatno ne biste ni pomislili da je ona.

Davej danas ima 30 godina, nosi pirsing u nosu i deluje kao jedna od onih lepotica sa stavom kakve osvajaju pažnju gde god da se pojave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daveigh (@daveighc)

A pre nego što se zapitate zašto je ne angažuju više – odgovor stiže u njenoj reputaciji problematične devojke.

Pročitajte još:

Naime, u njenu biografiju upisano je više problema sa zakonom – hapšena je zbog posedovanja droge, vožnje ukradenog automobila… Ipak, najveća mrlja u njenom CV-ju sigurno je nastala u trenutku kad je objavljeno da je 2016. godine mlada Čejs ostavila umirućeg čoveka u kolima pored bolnice i pobegla s lica mesta.

Lekari nisu imali dovoljno vremena. čovek je umro od prevelike doze narkotika, a Čejs, mada nije bila osumnjičena da je na bio koji način učestvovala u njegovoj smrti, ostala je označena kao žena koja je ostavila čoveka da umre i pobegla.

Eto, a ko bi rekao da ovako lepo lice može da krije tako mračne tajne…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daveigh (@daveighc)

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram