Gde je ex Miss stare Juge koja je nestala zbog tužne ljubavi

suzana žunić
Foto: Printscreen/YouTube

Suzana Žunić bivša je Miss Jugoslavije za kojom su ludeli mnogi, ali ona je odabrala fudbalera Igora Štimca. On ju je, međutim, stalno varao, te je posle razvoda otišla u depresiju i nestala.

Uspešna slikarka Suzana Žunić pre 33 godine je osvajala svojom lepotom na području cele bivše Jugoslavije, te je 1988. godine proglašena i misicom bivše države. Lepa Splićanka imala je tada samo 17 godina. Bila je tiha patnja mnogim muškarcima, ali izabrala je jednog – fudbalera Igora Štimca.

O ljubavi ovih dvoje mladih perspekitvinih ljudi naveliko se pričalo i pisalo i njih dvoje su se ubrzo i venčali. Međutim, brak koji je trajao 19 godina bio je sve samo ne idila sa naslovnih strana.

Vremenom su u javnost počele da stižu njegove afere – Igor je varao Suzanu sa brojnim ženama, s tim što se o tome uglavnom šaputalo.

Onda je ova javna tajna dobila svoj ružan epilog kad se pročulo da je jedna od Igorovih ljubavnica poznata pevačica Alka Vuica. Naime, Suzana, koja je sa Igorom dobila troje dece, stavila je tačku na sve.

Razvela se, povukla sasvim i, kako se govorilo, pala u depresiju.

Ipak, oporavila se od silnih poniženja i potom sreću našla s drugim, s košarkašem Damirom Milačićem, kojem je sudbonosno „da“ rekla 2015. godine.

Suzana danas živi daleko od reflektora i sasvim se posvetila svojoj velikoj ljubavi – slikarstvu. Kako se da videti iz njenih objava na drauštvenim mrežama, redovno stvara i tim svojim delima uvek obraduje publiku koja je i dalje prati.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MONIKA BELUČI