„Zmajica“ pokazala kako je izgledala pre svih tetovaža

Moda i lepota 26. okt 202016:26 > 11. maj 2021 12:10
Foto: Instagram/ambs_luke09

Životna misija Australijanke Amber Luk je da potpuno transformiše svoje telo - sebe naziva "ženom zmajem" a tetovirala je čak i očne jabučice, zbog čega je privremeno oslepela. Sada je pokazala fanovima kako je izgledala pre svih radova na telu.

„Zmajica“ Amber pokrila je 98 odsto tela tetovažama, a pre nekoliko godina izgledala je sasvim drugačije.

Dvadesetpetogodišnja Instagram manekenka operisala je i grudi, zadnjicu, ima filere u obrazima i usnama, rascepljeni jezik i šiljaste implantate stavljene u uši.


Amber je pre nekoliko dana na Instagramu objavila sliku iz tinejdžerskih dana, a tek tada je postalo jasno koliko je njena transformacija velika. Tada je jedini nagoveštaj žene koja će Amber postati bio mali pirsing na obrazu i tetovaža na njenoj ključnoj kosti.

Foto: Instagram / ambs_luke09

Amber je potrošila 20.000 funti na tetovaže, što joj je pomoglo da stekne 46.000 pratilaca na Instagramu. Ona je nedavno takođe pokazala svoje prošlo lice, napisavši da joj je tada bilo mnogo teže u životu i da se osećala loše.

„Ovo sam bila ja sa 18 godina. Bila sam tako katatonički depresivna, imala sam suicidne misli i bila sam hodajuća mrtva devojka. Otupela sam. Većinu vremena sam mrzela sebe – ta mržnja je bila duboka. To me je mučilo. Sad sam se potpuno transformisala u nekoga ko je ponosan na to što jeste. Ja sam snažna žena koja tačno zna šta želi i ko je“, napisala je.

Amber sada planira da potpuno prekrije levu ruku mastilom tako da bude skroz crna – kao i još jednu operaciju grudi.

Prošlog novembra je otkrila kako je oslepela na tri nedelje nakon što je imala najopasniji postupak koji je radila na sebi – tetovažu na očnim jabučicama.

Pročitajte još:

„Ne mogu ni da vam opišem kakav je osećaj bio, najpribližnije što mogu da kažem je da kada mi je očna jabučica probijena mastilom, činilo se kao da je tetovažer zgrabio 10 krhotina stakla i zabio ih u moje oko“, rekla je Amber za Barcroft TV.

Rekla je i da se ne kaje zbog svoje desetogodišnje transformacije.

„Ne brinem kako ću izgledati kad budem starija, razumem da svi stare i mislim da niko neće izgledati previše lepo sa 70 godina“, rekla je.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram