Zendajin spektakularan nakit od šest miliona dolara

Zendaja; dodela Oskara
Foto: The Grosby Group / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zendaja je jedna od najbolje obučenih mladih glumica u Holivudu, a tu laskavu titulu opravdala je i na dodeli Oskara. Jedan detalj na njoj je sve ostavio bez daha - jer je papreno skup.

Glumica je zadivila sve na dodeli Oskara, odabravši živopisnu žutu Valentino haljinu, sa odgovarajućim štiklama brenda Jimmy Choo.

Njen autift bio je boemski san – kroj i boja haljine usklađeni su sa lepršavavom kosom i blistavom, prirodnom šminkom. Inspiracija iz Zendajinog izgleda bile su sirene.

Zendaja; dodela Oskara
Foto: AP / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, spektakularna ogrlica koju je Zendaja nosila ukrala je svu pažnju – reč je o nakitu velike vrednosti.

Pročitajte još:

Zendajin stilista Lo Roč otkrio je da je glumica nosila Bulgari dijamante, iz kolekcije Magnifica, koja će tek biti predstavljena tokom leta. Istaknuti komad sadrži dve ogrlice sa brošem i žutim šestokaratnim dijamantom.

Zendaia je ogrlicu uparila sa žutim dijamantskim minđušama u obliku suze i dva zadivljujuća dijamantska prstena – jedan intenzivni žuti, a drugi sa smaragdno rezanim kamenom. Njen skupocen nakit vredi čak šest  miliona dolara.

„Jedna od kul stvari u vezi sa Bugarijem je ta što njihov nakit uvek ima malu tajnu. Stvari se mogu skinuti i dodati – mi smo se samo igrali, pa smo stvorili ovu zaista veličanstvenu priču sa nekoliko komada. Trik je u tome da složite nakit na način da se izgleda zaista neprimetno i organsko“, rekao je Lo Roč, Zendajin stilista.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram