Zara haljina koju Ivanka Tramp obožava i stalno nosi

Foto: Gripas Yuri/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Odlazeća prva ćerka Amerike Ivanka Tramp pobornica je održive mode - pa se nedavno ponovo pojavila u haljini koju je već nekoliko puta nosila.

Ivankkin stil je elegantan i sveden, pa je tako i za dnevne aktivnosti izabrala savršenu haljinu iz stare kolekcije najpopularnijeg brenda u Srbiji.

U pitanju je Zara – a haljina se toliko dopala Ivaki, da je nosi već drugi put u javnosti (što je za slavne ličnosti ipak retko).

Ivanka se odazvala humanitarnoj akciji za pomoć siromašnim porodicama u Majamiju, u gradu za koji se „šuška“ da će postati njen novi dom. Trenutno inače živi u Njujorku.

Foto: 10/MPI / Capital pictures / Profimedia

Pristupačna haljina koju Ivaka nosi ima neprolazni dezen – tufne. A kroj je idealan za posao ali i opuštenije aktivnosti, jer haljina ima naglašen struk i kratke rukave. A boja priziva proleće – krem nijanse zahvalne su za kombinovanje.

Zato nije ni čudo što se Ivanka opet pojavila u ovom Zara komadu – a nosila ga je i u aprilu 2019. godine prilikom sastanka u Beloj kući.

Ivanka je u Majamiju haljinu prošetala uz Christian Louboutin ravne špicaste sandale, koje koštaju 645 dolara.

Inače, Zara više nema ovu haljinu u ponudi, ali smo ugledali dve slične – jedna je satenska i košta 3.290 dinara, dok je druga od čipke i košta 4.990 dinara.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram