Za sva vremena: Kupaći Brižit Makron prevazilazi trendove

Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bormes-les-Mimosas je poslednjih godina omiljena letnja destinacija francuskog predsednika Emanuela Marona i prve dame Bridžit Makron. Naime, tamo na malom ostrvu nalazi se tvrđava Bregancon, koja je 1968. godine postala zvanična letnja rezidencija francuskih predsednika.

Do 1963. godine Francuska je tvrđavu iznajmljivala, a poslednja privatna osoba koja je u njoj boravila bio je Robert Belindžer, bivši francuski ministar koji ju je, uz odobrenje, obnovio i pretvorio u udobnu rezidenciju uz očuvanje izvornog izgleda, piše zadovoljna.hr.

Postala je predsednička rezidencija za vreme Šarla de Gola, a 2013. proglašena je nacionalnim spomenikom i otvorena za javnost. La Lanterne u Versaju je tada postala nova zvanična letnja rezidencija, ali aktuelni francuski predsednik i dalje preferira letovanje u Bregankonu .

U društvu porodice i prijatelja, Emanuel i Bridžit  uživali su u morskim radostima. Dok se predsednik vozio džet ski, prva dama se odmarala u hladu na peščanoj plaži.

Što se tiče odabira kupaćeg kostima, nije se zamarala trendovima i posegnula je za najjednostavnijim modelom.

Nosila je klasični jednodelni kupaći kostim sa zelenim detaljima. Ovaj model kupaćeg kostima dobro pristaje svim ženama, zahvaljujući cik – cak kroju i neutralnoj crnoj boji koja nikada ne izlazi iz mode, baš poput ovih klasičnih kupaćih kostima.