Vodič za pronalazak savršenih farmerki prema građi tela

Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ne postoji nijedan drugi odevni predmet koji može učiniti da se osećate kao milion dolara, kao što to može dobar par farmerki. Ipak, pronalaženje onog para koji stoji “kao saliven” može biti težak proces koji izaziva glavobolju.

Dubok struk za niske žene

Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Farmerke sa dubokim strukom će vizuelno dodati par centimetara i učiniti da noge izgledaju duže. Ono na šta takođe morate obratiti pažnju, jeste dokle farmerke dosežu. Potražite farmerke koje su malo iznad zglobova. Tih par vidljivih centimetara kože će učiniti će doprineti iluziji dugih nogu.

Zvoncare za visoke dame

Foto: Christopher Peterson / Splash / Profimedia

Visoke žene takođe imaju poteškoće u pronalaženju idealnog para farmerki. Preporuka su zvoncare ili farmerke sa nogavicama koje se šire. Nogavice će stvoriti iluziju peščanog sata i istaći vašu figuru. S obzirom da ne morate da brinete da će vas pantalone “skratiti”, ovo je idealan par za vas.

Kraće farmerke za peščani sat

Foto: Bauer-Griffin / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ako ste jedna od srećnica koja je rođena sa najpoželjnijom figurom, to znači da imate uzak struk i zaobljene bokove koji su u širini ramena. Vama su potrebne farmerke koje će istaći figuru, zato je najbolji izbor par farmerki koje imaju dubok struk, elastin i nikako se ne nabiraju na zglobovima.

Ravan kroj za dečačku figuru

Ne brinite ako vam obline nisu jača strana! Ako želite da svom telu dodate malo oblika, ali da ipak zadržite udobnost i ležeran stil, farmerke u starom sa ravnim krojem savršene su za vas. Srednje dubok struk će se prilagoditi vašoj figuri, podižući zadnjicu.

Uske farmerke za kruškastu figuru

Silueta trougla/kruške znači da vam je gornji deo tela uži od donje polovine, odnosno da su vam kukovi širi od ramena. Žene sa ovakvim tipom tela mogu izabrati da ih naglase ili prikriju.

Za one koji žele da ih prikriju srednje pantalone ravnog kroja su vaš spas. Ravni rez će vizuelno prikriti volumen vaših bokova, odvraćajući pažnju sa ovog dela tela. S druge strane, ako želite da naglasite svoje obline, izaberite uske farmerke sa visokim strukom.

Bele uske farmerke ako imate duge noge

Ako su vam noge najduži deo tela, morate to iskoristiti! Bele uske farmerke savršene su ako se možete pohvaliti dugim nogama. Ako, naprotiv, želite da prikrijete njihovu dužinu, izaberite neke srednje ili niske farmerke opuštenog kroja.

***
Bonus video: Nemački bokser

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram