Viktorija Bekam objašnjava kako se nosi sako – u osam slika

Viktorija Bekam; Foto: Charles Guerin / Bestimage / Profimedia

Pitamo se kada će Viktorija Bekam otvoriti školu u kojoj će učiti devojke kako da klasične komade poput blejzera učine modernim i efektnim.

Osnova skoro svakog autfita Viktorije Bekam je sako. Bez obzira da li se radi o potpuno svedenim, minimalističkim modelima, obično u crnoj boji ili onim drugim – razigranih, šarenih dezena i u neobičnim koloritima, Poš zna kako da klasičan komad učini stubom svake odlične kombinacije.

Glavna stvar kada su u pitanju njeni blejzeri su – kvalitetni materijali i savršen kroj, i to je ono zbog čega je u ovaj komad pametno investirati više novca. Dobar blejzer podiže i najjednostavniju kombinaciju.

Viktorija Bekam; Foto: Agence / Bestimage / Profimedia

Viktorija zna da je malo stvari koje se ne mogu miksovati sa crnim sakoom. One koje ima u svom ormanu, nosi uz odlično skrojene pantalone, džins i majicu, ali i preko elegantnih haljina, ponekada zakopčane do grla, a ponekad opušteno prebačene preko ramena poput ogrtača.

Kada je blejzer sastavni deo odela, pantalone koje nosi su ili ekstremno široke sa dobrim padom, od težih materijala ili su cigaret, uži modeli koji ističu njenu građu, nikada na vulgaran način.

Foto: Will / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedan od odličnih primera razbijanja monotonije je proslava desetogodišnjice njenog brenda kada se pojavila u beloj majici, uskim, zlatnim disko pantalonama i ležernom belom blejzeru.

Pogledajte kako Viktorija nosi blejzere:

Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

*

Foto: JEWEL SAMAD / AFP / Profimedia

*

Viktorija Bekam; Foto: Profimedia.rs

*

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

*

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram