Viktorija Bekam u komadu koji bolje stoji bez brusa

Viktorija Bekam Foto: EPA/IAN LANGSDON

Viktorija Bekam uvek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama, a najčešće nosi odevne predmete sa sopstvenim potpisom. Mnogi tvrde da je britanska dizajnerka najbolja reklama za njene kreacije.

Viktorija Bekam privukla je brojne poglede na ležernoj večeri u Santa Moniki, gde je snimljena na izlasku iz poznatog talijanskog restorana Giorgo Baldi sa svojim suprugom Dejvidom i kćerkom Harper Seven, piše Zadovoljna.hr.

Za ovu priliku odabrala je jednostavno, ali vrlo efektno i elegantno izdanje, koje je naglasilo njenu ženstvenu siluetu. Reč je o svojevrsnoj dekonstrukciji slip-haljine sastavljene od svilene maksi suknje i topa s tankim bretelama.

Viktorija Bekam Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zbog savitljivog materijala od kojeg je top napravljen, ali i smelog kroja koji otkriva dekolte, ramena i ruke, ovaj modni komad preporučuje se za nošenje bez klasičnog grudnjaka.

Britanska dizajnerka svoj eizuzetno izdanje dopunila je zelenim cipelama sa sopstvenim potpisom i vrlo upečatljivom torbom u istoj nijansi popularne talijanske modne kuće Bottega Veneta.

Foto: Promo/Bottega Veneta

Lice je sakrila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočarima sa velikim okvirima i zaštitnom maskom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram