Važni modni saveti za devojke koje voze električni trotinet

Foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako spojiti lepo i praktično?

U zavisnosti od toga kako se obučete, možete sebi olakšati vožnju ili je možete zakomplikovati. Odeća koju izaberete pre svega treba da bude funkcionalna, ona je tu da vas čuva i da ne ometa vašu vožnju na bilo koji način.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedno od najvažnijih pravila je da pokrijete celo telo što više možete. U slučaju pada ili nesreće, više odeće će sprečiti povrede odnosno umanjiće ih. Rukavice su odličan dodatak koji će sprečiti znojenje, a i koji će vam olakšati upravljanje trotinetom.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Izbegavajte odeću koja se može zaglaviti u točkovima (široke pantalone, duge haljine itd.). Labave majice sa dugim rukavima se mogu zaglaviti u komandama i ometati vašu kontrolu nad trotinetom.

Foto: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ključ je da izaberete odeću koja je uska i koja prijanja uz telo.

Što se tiče obuće, izbegavajte japanke i sandale, vaša stopala treba da budu što više zaštićena tokom vožnje. Patike jesu najbolja opcija jer pokrivaju celo stopalo, što će sprečiti površinske rane u slučaju pada, ali vodite računa da vam pertle budu čvrsto vezane.

Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakit i sat takođe mogu ometati vašu vožnju, pa bi bilo dobro da ih uklonite.

Ne morate se striktno pridržavati ovih pravila, ali gledajte da uvek nosite kacigu, da zaštitite vid i da vam torbica ili ranac što manje smetaju.

Foto: Jean-Marc HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Uvek možete uzeti i dodatke poput štitnika za laktove i kolena kao i korpu za trotinet u koju ćete staviti svoje stvari.

#related-news_1

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram