Uštedite vreme i smanjite zagađenje okoline: Preuzmite pošiljku na D paketomatu

Moda i lepota 22. jun 202215:51 > 16:13
Foto: Promo

Ekološki prihvatljiva rešenja nisu samo poslednji trend, već i istinska potreba svakog od nas da preduzme mere koje su mu dostupne u domenu smanjenja zagađenja.

Od toga nisu izuzete ni velike kompanije. Tako je kurirska služba D Express deo svog poslovanja usmerila ka ekološkim rešenjima, a jedno od njih upravo je inovativna usluga dostave paketa koja štedi vaše vreme i pomaže vam da učestvujete u zaštiti okoline – D Paketomat.

Bez upotrebe motornog vozila, sa nultom emisijom gasova i u cilju očuvanja životne sredine, D Express vam je omogućio da svoj paket pokupite pešaka, na putu od posla ili škole do kuće.

Foto: Promo

Kurirska služba D Express uvek ide u korak sa najnovijim svetskim i evropskim trendovima u oblasti logistike i dostave paketa, pa s tim u vezi ne čudi činjenica da su prvi na tržištu pre nepune dve godine pokrenuli inicijativu i korisnicima predstavili ovu jedinstvenu uslugu.

Sa novim dostignućima i tehnološkim rešenjima, a u nedostatku vremena zbog brzog načina života, potreba potrošača da svoju kupovinu obavljaju putem interneta sve je veća. Tome je doprinela i suštinska izmena potrošačkih navika izazvana epidemijom, a kompanija D Express je prepoznala promenljive potrebe kupaca u pravom trenutku.

Foto: Promo

Tako je 2020. godine D Express pokrenuo inovativni projekat u oblasti isporuke paketa. D Paketomat je za kratak period uzeo maha u Srbiji, pa se mreža D Paketomata proširila na više od 100 lokacija u zemlji, gde trenutno možete najsigurnije i najjednostavnije da pokupite svoj paket.

U doba brzih odluka i još dinamičnijeg životnog stila, jasno je da je vaše vreme tokom 24 sata dragoceno. Zato je čekanje kurira i obaveza da budete kod kuće gotovo ceo dan situacija koju mnogi ne mogu da priušte. U toku kurirovog radnog dana mogu se javiti poteškoće koje ne zavise nužno od njega, a vi želite da paket bude u vašim rukama u dogledno vreme.

Kako se D Paketomat prilagođava vašim obavezama? D Paketomati projektovani su sa ciljem da se korisnicima pruži maksimalna transparentnost, pouzdanost, praktičnost i produktivnost – bez čekanja, tempiranja ili gubljenja vremena, a sve to sa ciljem da na kraju dana paket stigne do krajnjeg kupca u vremenu koje je za tu vrstu obaveze sam kupac predvideo. Ova inovacija omogućava potpunu fleksibilnost kada je reč o vremenu sa kojim raspolažete, jer vas vaš paket čeka na sigurnom i do dva radna dana od trenutka kada ga kurir ostavi u odabranom D Paketomatu. Kako bi se dodatno poboljšali kvalitet i efikasnost usluge, D Paketomati su otvoreni svakog dana u nedelji, 24 sata dnevno. Na taj način imate potpunu slobodu da svoj paket preuzmete u bilo koje doba dana ili noći na jednoj od Gazprom ili Nis benzinskih stanica širom zemlje.

Međutim, uvođenje ove usluge nije jedina stavka kojom se kompanija D Express može pohvaliti u proteklom periodu. Besplatna D Express aplikacija za sve korisnike Android mobilnih uređaja omogućava niz benefita za upravljanje pošiljkama, a između ostalog, jedna od njih je i preusmeravanje pošiljke na D Paketomat. Ukoliko rešite da u poslednjem trenutku promenite način dostave, to možete da obavite u svega par klikova na novoj aplikaciji.

To svakako nije jedini način da dođete do neophodnih informacija u vezi svojih pošiljaka, jer D Express već gotovo tri godine primenjuje Rakutan Viber poslovne poruke i razgovore (Viber Business Messages). Oni su se pokazali kao odličan način da korisnik ima pri ruci sve relevantne informacije koje se tiču njegove pošiljke i da može pružiti odgovor u vreme koje mu odgovara.

Izvesno je da će u godinama pred nama logističke usluge poput D Paketomata doprineti još kvalitetnijem i praktičnijem poslovanju kompanija, a korisnicima pružiti neophodnu transparentnost.

D Express nesumnjivo nastavlja da gradi poverenje svojih vernih korisnika i logističkih partnera uvođenjem prepoznatljivih novina u svoje poslovanje.