Upoznajte unuke Odri Hepbern: Liče li na baku?

Moda i lepota 02. feb 202115:49 > 11. maj 2021 12:10
Unuke Odri Hepbern
Foto: Ganaelle Glume / Starface / Profimedia

Odri Hepbern bila je ikona kinematografije, lepote i stila. Njene unuke Ema i Atina žive pod teretom slave svoje bake, ali se i, htele to ili ne, uz njeno ime uzdižu u svetu poznatih.

Odri Hepbern uspela je što mnoge glumice nisu – da osvoji Emi, Gremi, Oskar i Toni nagrade. Plenila je prirodnom lepotom, i to bez ikakvih estetskih zahvata, pa je svojevremeno proglašena i za najveću bjuti ikonu u proteklih pola veka.

unuke odri hepbern
Foto: Ganaelle Glume / Starface / Profimedia

Osim velikih uloga, Odri je za sobom ostavila dve unuke, jednu već poznatu i drugu manje poznatu javnosti.

Pročitajte još:

Naime, Ema Ferer (na gornjoj slici desno) nasledila je ako ne bakine crte lica, onda bar oči i već neko vreme je u svetu mode. Za nju je javnost prvi put čula kada je pre šest godina uradila snimanje za magazin Harper’s Bazaar.

Otada jedni tvrde da je Ema toliko lepa da je sasvim jasno što je već uspela, ali drugi ističu kako ne bi dogurala tako daleko da joj baš Odri nije baka.

U svemu tome jasno je da je Ema talentovana, budući da je završila umetničku akademiju i uživa u slikanju, a posvećena je i humanitarnom radu.

unuke odri hepbern
Foto: Ganaelle Glume / Starface / Profimedia

Ona je dugo bežala od društvenih mreža, baš da joj slavna baka ne bi obeležila budućnost.

Nedavno je u Briselu uradila editorijal sa sestrom Atinom.

unuke odri hepbern
Foto: Ganaelle Glume / Starface / Profimedia

I mada su na prvi pogled sasvim različite – Atina ima dugu bujnu kosu, a Ema trenutno sasvim kratku dečačku frizuru, mnogi kažu da ih odaju oči i da se bakina vanvremenska lepota traje u njima.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram