Una i Kiki: Kako da nosiš crnu i braon kao modna boginja

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Šetajući ulicama Beograda, zapazili smo devojke čiji stil nam je odmah privukao pažnju, pa se nimalo nismo začudili kada smo saznali da su one modne blogerke.

Street style Beograda uvek donosi iznenađenja – pa smo imali priliku da naletimo na Unu i Kiki, koje vode Instagram stanicu i Jutjub kanal koji se bavi upravo modom.

Da su one devojke očigledno upućene u vodeće trendove u oblačenju – ali da pritom imaju autentičan stil – uverili smo se čim smo ih primetili. Obe su nosile upečatljive autfite sa komadima koji su sad veoma popularni, ali kombinovane sa detaljima koji su dali lični pečat svemu.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

*

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Kristina je kao centralni deo svog autfta istakla šaket – trend za ljude kojima su se smučile jakne. 

Naime, ovaj komad koji je svojevrsni miks košulje i jakne postao je veoma popularan ove jeseni, međutim Kristina je kao pravi modni znalac šaket kupila još prošle sezone.

„Danas nosim jaknu iz H&M-a, koja je kupljena prošle sezone na sniženju. Zanimljivo je to što je sada doživeo veliku slavu“, kaže Kristina.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Slojevito oblačenje je ključ da vam bude toplo – a to ona dobro zna, pošto je ispod kariranog šaketa kombinovala alternativu klasičnom odelu – puder roze komplet od somota iz LC Waikiki.

„Waikiki ima stvarno super stvar, a pristupačni su – samo treba biti uporan i tražiti“, savetuje Kristina.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pročitajte još:

Džemper sa rolkom iz H&M-a i čizme iz Deichmann-a su ostale u nežnim tonovima, dok se u Kristitinom autfitu ističe Mona torba.

„Ako kombinujem pastelne i jarke boje, to su pink i roze, ostale nešto i ne volim“, otkriva.

Dozu drame njenom casual autfitu dodaju naočare iz P.S Fashion – kaže da se tamo mogu naći savršeni aksesoari.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Njena prijateljica Una, sa kojom vodi modni blog, pokazala nam je kako potupno crn autfit ne znači nužno monotonost.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Izbor neobičnih komada koji se ipak stilski savršeno uklapaju, kao i odlični aksesoari, učinili su da Unin autfit zaista ostavlja moćan utisak.

I ona je naočare pronašla na neuobičajenom mestu – u drogeriji DM, dok je njena torbica Deichmann.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ali ipak, glavnu reč u njenoj kombinaciji vodi dugi kožni kaput – veoma hrabar komad koji nije lako stilizovati. A uz crno odelo gotovo pa muškog kroja stoji baš kako treba – posebno uz ženstveni dodira kao što je Unin seksi crni bodi.

„Kaput je vintidž komad, koji sam dobila, a odelo sam ukrala mami“, rekla nam je blogerka.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Bodi je iz Bershke, kao i beretka.

„Svoj stil bih opisala kao šizofreniju. Zavisi od toga kako se probudim, ali najviše volim da kombinujem street style komade sa duhom vintidža. Volim da nosim stvari koje nema niko“, otkrila je Una, dodavši da obožava second hand radnje.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Stil ove dve blogerke podsetio nas je koliko moda može da bude zabavna – i da je to pre svega jedna igra u kojoj se pravila krše, a najvažniji cilj je da se osećate baš dobro u tome što nosite – baš poput Une i Kristine.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram