Umesto u mladu, svi su gledali u njenu haljinu: „Kakvo nepoštovanje mladenaca“

Foto: Reddit.com/DiscussionEmpty4041

Haljina koja nikako nije za venčanje.

Postoji nepisano pravilo da ljudi nikada ne bi trebalo da nose belo na nečijem venčanju, a ovo je „uvedeno“ kako bi se osiguralo da gosti venčanja ne zasene mladu na njen izuzetno poseban dan.

Na popularnom Redditu, anonimni korisnik izazvao je raspravu na internetu nakon što je podelio fotografije haljine jedne gošće, za koju tvrdi da izgleda neukusno, te da malo previše otkriva, piše Mirror.

„Gošća na venčanju nadmašila je mladu na Filipinima. Njena haljina otkriva previše kože, a i boja je malo čudna za moj ukus. Šta vi mislite“,  pisalo je u objavi.

Korisnik Reddita podelio je seriju fotografija jedne zvanice s venčanja, koja je bila obučena u maksi haljinu pripijenu uz telo. Toaleta je bila ukrašena kristalima, a uz to je  imala i niz izreza po dužini, od grudi do leđa i struka.

Wedding guest outdressed the bride in the Philippines. A little too revealing and the color is a bit off for my taste. What do you think
by u/DiscussionEmpty4041 in weddingshaming

Otkako su fotografije podeljene na internetu, objava je do danas skupila nekoliko stotina komentara, a korisnici su se čvrsto složili oko toga da haljina nije primerena za svadbu.

„Ovo definitivno nije prikladna haljina za nošenje na venčanje na kom si gošća. To je nepoštovanje mladenaca, a posebno mlade. Poprilično sam sigurna da ona ovim nije bila oduševljena, kao što i većina mladi ne bi bila“, glasio je jedan od komentara s najviše lajkova, prenosi večernji.hr.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram