Trudnička moda je najseksi u izvođenju Emili Ratajkovski

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Manekenka Emili Ratajkovski uskoro će postati mama - a svoju trudnoću ozvaničila je pojaviviši se u smeloj crnoj haljini.

Emili je objavila svetu da će roditi dete u velikom stilu – ona je pozirala za „Vogue“ a istog dana je uslikana u Njujorku u autfitu koji je njena smela verzija trudničkog stila.

Manekenka koja važi za jednu od najzgodnijih na svetu oduvek je nosila seksi i smele komade, pa od takvog stila odevanja nije odustala ni sada.

Prošetala se njujorškim kvartom Tribela u pripijenoj crnoj haljini koja je savršeno pratila njene obline, a imala je jedan neočekivani detalj na boku – veliki izrez koji je otkrivao Emilin struk i deo grudi.

Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte još:

U pitanju je haljina brenda Aya Muse koju je Emili kombinovala sa vatreno crvenim, zavodljivim čizmama brenda Stuart Weitzman. Duga uska haljina i „nagužvane“ čizme formula su za jednostavan ali efektan jesenji autfit sa kojim ne možete pogrešiti.

Dozu nonšalantnosti kombinaciji je dodala „cluch“ torba, a glamuroznu završnicu autfitu dale su glomazne zlatne narukvice koje je Emili nosila preko rukava haljine.

Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je za „Vogue“ govorila i o polu bebe.

„Kada smo suprug i ja rekli prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon čestitki je gotovo uvek „znate li šta želite“. Volimo da odgovorimo da nećemo znati pol dok naše dete ne napuni 18 godina i da će nas ono tada obavestiti“, rekla je Emili.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram