Trik sa šminkom kojim Dženifer Lopez krije podbradak

dženifer lopez
Foto: Netflix / Everett / Profimedia

Kako to Džej Lo uspešno skriva podbradak?

Dženifer Lopez (53) mnogima je ideal moderne lepote, iako ima prilično nepravilne crte lica.

Brojne žene joj se dive jer uspeva da održi privlačan i mladolik izgled uprkos tome što je u šestoj deceniji života. Dok je neki kritikuju uz komentare kako je sve to rezultat botoksa, filera i plastičnih operacija, drugi ističu kako mnoge druge pevačice i glumice imaju ista sredstva na raspolaganju, ali ne izgledaju ni blizu toliko dobro.

Stručnjaci za estetske zahvate kažu da je Džej Lo sve na licu sređivala s merom i na vreme. Izbegavala je intervencije koje bi drastično promenile njen izgled. Radije se odlučivala na manje botoks i filer korekcije. Dobra genetika i uporna nega, ali i tamnija koža koja je otpornija na štetno delovanje sunčevih zraka, bili su od pomoći mladolikoj latino zvezdi.

Ipak, diva ne krije da mora da se posluži i šminkerskim trikovima. Voli malo da suzi svoje široko čelo, a za dobre fotografije je zaslužna i tehnika konturisanja lica.

Pevačica za to koristi tamni bronzer i svetliji korektor, a glavne tačke su joj obrazi i brada. Promenila je način konturisanja jagodica, pa sad više ne stavlja bronzer na samu sredinu obraza, već nešto više. To joj daje još mladolikiji izgled.

Nikad ne propušta da namaže podbradak da bi dobila svetlucavi efekat. Od brade, pa sve do kraja vilične kosti Dženifer nanosi tamni bronzer i zatim pažljivo izblendira ivice, piše story.hr.

„Ne bojte se šminke. Lako ćete skinuti višak čistom četkicom, samo pazite da se boje dobro sjedine“, ističe Lopez.

BONUS VIDEO: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram