Trik sa pantalonama i sandalama daje obrt svakom autfitu

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski; Foto: Charles Guerin/BESTIMAGE, Image: 442449445, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Charles Guerin / Bestimage / Profimedia

Da nas je neko pre nekoliko meseci pitao da li bismo nosile sandale na štiklu s kaišićima uz klasične dugačke pantalone, verovatno bismo uglas rekle: "Ne! Čemu to?" Ako već imaš lepe cipele, a pritom nisu baš najudobnija varijanta, nosićeš ih da se vide. Koja je poenta da ih prekriju široke nogavice?

Emili Rajtakovski i Kejli Džener su uspele da pokažu sandale i da nose pantalone, a trik je u tome da se kaišići stileto štikli vežu preko donjeg dela nogavice i tako ih skupe. Kajli je ovu foru implemetirala na farmerke i svi oni koji žive street fashion su trend prihvatili oberučke. I sve je dozvoljeno – duplo, troduplo obmotavanje, kaišići koji se vuku po zemlji,… I oni kojima je to na početku izgledalo glupo, vremenom su našli način da vežu svoje nogavice,  uostalom i svetski dizajneri u svoje kolekcije ubacuju sve češće pantalone koje su skupljene u donjem delu. Ali kako i uz šta kombinovati ovaj trik?

Street style u Parizu
Street style u Parizu, Foto:Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Blejzer i vezane sandale oko nogavica

Jedna od elegantnijih verzija ovog trenda koju je nosila i Emili Rajtakovski u Njujorku. Što klasičniji komadi garderobe – više će donji deo doći do izražaja.

Široke pantalone i sandale s kaišićima

Većina modnih influensera u ovoj kombinaciji nosi štikle u nekoj vrištećoj nijansi uz crne, bele ili bež široke pantalone.

Kaišići preko kombinezona

Jedan od najpraktičnijih komada na putovanjima, kombinezon, može biti šaren a uz njega kombinujte sandale s kaišićima u nekoj od boja koje su na njemu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
TikTok

Pinterest
Instagram