Trik s dnevnim uloškom u cipeli rešava veliki ženski problem

Cipele
Foto: Alberto Grosescu / Alamy / Alamy / Profimedia

U gomili čudnih i često bizarnih trikova koje možete da nađete na društvenim mrežama, svakog leta posebno se ističu fore za sprečavanje znojenja i neprijatnih mirisa. I iako je to i dalje tabu tema o kojoj niko ne voli da priča jer svi mirišemo na sveže poljsko cveće i nikad se ne znojimo, znojava stopala su najgora letnja pojava i niko je nije pošteđen.

Postoji veliki broj sprejeva, praškova, posebnih dezodoransa i specijalizovanih uložaka za cipele, koji bi trebalo da vam olakšaju nošenje zatvorenih baletanki i salonki kad je napolju vrelo.

Problem sa svim tim stvarima je u tome što ili ne funkcionišu ili su preskupi za svakodnevnu upotrebu, a stopala se znoje svaki dan, ne samo u posebnim prilikama.

Pročitajte još:

Zato je trik sa dnevnim ulošcima postao toliko popularan – ne samo da je jako povoljno, već je i efikasno i diskretno. Dnevni ulošci su, na kraju krajeva, napravljeni s namerom da se nikad ne primećuju, pa ih sigurno niko neće videti ni ako ih stavite u baletanke.

Fora je u tome da uložak stavite u cipele, tako da lepljiva strana ide dole, a ona upijajuća gore, okrenuta ka stopalu. Ne samo da će na ovaj način uložak da upije sav znoj i smanji neprijatne mirise, već će vam i noga mnogo manje klizati što ume da bude baš veliki problem kad ste na štiklama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram