Trik Megan Markl za punije usne

Moda i lepota 05. avg 202010:08 > 11. maj 2021 12:11
trik za punije usne
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa, koja je juče proslavila 39. rođendan, poznata je po svom prirodnom izgledu. Ipak, i ona se služi nekim mejkap trikovima kako bi tu svoju prirodnu lepotu još više istakla, a koje može da primeni svaka žena.

Dok se lepa Megan Markl lagano s godinama transformisala iz televizijske zvezde u člana kraljevske porodice, polako su počeli da se izdvajaju njeni trikovi za negu lepote. Već je poznata po svojim pomalo neurednim niskim punđama i dobroj dozi bronzera, ali zna i za trik za bujnije usne koji mnogi do sada verovatno nisu primetili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Лондон?Дети ? Путешествия ? (@masha.barabash) on


Iscrtavanje usana olovkom nije nikakava novost i ova bjuti tehnika je danas usavršena – jedva je primetna, a efekat punih usana sve bolji. Međutim, Megan to radi tako suptilno da se jedva može primetiti da je olovka uopšte tu, a usne zaista deluju punije.

Pročitajte još:

Postupak je vrlo jednostavan. Kao prvo, odaberi podlogu za usne koja će biti tamnija od njihove prirodne boje. Dobro naoštri olovku za usne, pa povuci liniju malo preko prirodne linije usana. Koncentriši se na sredinu usana. Kada dođeš do uglova, drži se prirodnih linija. Izaberi nijansu sličnu prirodnoj i zatim postepeno idi ka volumenu kako bi zadržala prirodan izgled usana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? Laura ? (@thecrazylittleprincess) on


Ako želiš da ti olovka za usne traje na njima dugo, nanesi je na čiste usne i izbegavaj da na vrh usana stavljaš previše sjaja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram