Trik Jelene Gavrilović zbog kog ima tako divnu kosu

Jelena G
Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Vrlo jednostavno, a deluje.

Šta radi sa tom kosom kad je tako lepa – mnogi to posmisle svaki put kad vide Jelenu Gavrilović. Duga bujna talasasta kosa zaštitni je znak naše poznate glumice i zahvaljujući njoj ona izgleda glamurozno i ženstveno.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

I kako je neguje?

„Redovnim šišanjem i određenim preparatima, to bi bilo sve. Uvek je najbolje da se konsultujete sa frizerom i vidite šta tačno odgovara vašem tipu kose. Nema veze da li su preparati skupi ili jeftini, stvar je individualna. Važno je da se pred spavanje dobro očešljate i ispletete kosu u kiku jer se tako ona ne uništava tokom noći. To je mali trik koji koristim“, kazala je Jelan pre nekoliko godina za Glossy.

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Kasnije je potvrdila da i dalje koristi taj jednostavan trik jer je vrlo efikasan.

Foto: M. M./ATAImages

„Tokom noći, dok se okrećemo, dolazi do trenja kose o jastučnicu, a rezultat je lomljenje, pogotovo ako je farbana. Da se to ne bi desilo, jednostavno je upletite u kikicu i gotovo. Pre dva meseca skratila sam kosu koja je bila preduga. Napokon je prodisala. Moramo da se menjamo, jer je dosadno kad smo stalno isti“, rekla je pre dve godine za Hello.

Što se tilče nege lica, Jelena je otkrila koje tretmane koristi, pa joj je koža blistava i čista.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Hemijski pilinzi, PRP, laseri… Ni sama ne znam koje sam sve tretmane probala, ali znam da postoji trenutak kada oni više neće biti dovoljni. Stalno navodim primer Dženifer Lopez ili Monike Beluči koje izgledaju fantastično. Sve što su radile na licu napravljeno je toliko suptilno da deluju prirodno. Sve može, samo treba imati odličnog plastičnog hirurga i dermatologa, nekoga ko prati tvoje lice i daje savete u vezi sa negom i izborom preparata. Budući da je tržište preplavljeno ponudama, posebno je važno znati izabrati najstručnije ljude, koji rade najsavremenijim metodama. Ja imam svoj tim koji o meni brine na pravi način.“

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram