Tri najseksi izdanja Tee Tairović i jedno koje je srušilo Instagram

Tea Tairović Foto: Printscreen Instagram/tea_tairovic

Vrelo, da ne vrelije ne može.

Pored pesama koje su pravi hit, pevačica Tea Tairović oduvek je znala da zaintrigira svojim atraktivnim izgledom, ali i modnim kombinacijama.

Uvek sređena, iako često obučena u uske i provokativne modele, sa bezbroj šljokica i velikim izrezima, na njoj to ne izgleda ni kič, ni jeftino, jer pevačica ove kombinacije ume da iznese.

Poznata po atraktivnim i izazovnim haljinama, Tein Instagram je prepun fotografija u ovim izdanjima, a mi smo izdvojili tri seksi autfita, koji su posebno privukli pažnju.

Crvena haljina na jedno rame sa golim stomakom i dubokim izrezom savršeno joj stoji. Ovakav model na pravi način ističe njene zanosne atribute, a u kombinaciji sa svedenom frizurom i jačom šminkom, pravi je pogodak za nastup.

Crna kombinacija koja ističe tanak struk je pravo osveženje među njenim šljokičastim izdanjima. Uska suknja sa prorezom po sredini i top koji samo prekriva njene grudi, izgledaju i više nego atraktivno.

Crvena kožna haljina je verovatno najmanja haljina koju je Tea ikada obukla. Korset mini model je istakao njene vitke noge, dok lanci sa strane daju poseban pečat modelu.

Ali, Tea je u jednom izdanju srušila Instagram, i to kada je obukla zlatnu mini haljinu sa ogledalima po sebi.

Ovaj model na pevačici stoji kao saliven, a to misle i njeni pratioci, što možemo videti po lajkovima i komentarima.

„Prelepa si“, „Zanosna i atraktivna kao i uvek“, „Prava si zgodnica“, „Zlatna haljina za zlatnu devojku“, „Goriš koliko dobro izgledaš“…

***

BONUS VIDEO: Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram