Tri najbolja Konstraktina bela autfita: U jednom ću se udati

Konstrakta Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Konstrakta je napravila revoluciju - ne samo na Beoviziji nego i u modi!

Dugogodišnja članica benda ‘Zemlja gruva’ uvek je bila posebna, nesvakidašnja i upečatljiva, ali neminovno je da je trenutno baš pod reflektorima javnosti.

Naime, ona se sprema za Evroviziju, a tokom svakog njenog nastupa imamo šta i da vidimo – novi autfiti za kojima smo odlepile.

Belo odelo koje nam svima treba

Ove sezone su posebno moderni kratki sakoi, ali Konstrakta je uz blejzer takvog kroja obukla i duboke široke bele pantalone – i izgleda fenomenalno. Interesantno je kako ovo odelo u isto vreme ne otkriva skoro pa ništa, ali je ujedno i neverovatno seksi i moćno. Konstrakta zna kako.

Udobno i ležerno

Bela košulja, široke lagane pantalone boje ljuske jajeta i bele platnene patike na platformu. Deluje toliko jednostavno, ali u isto vreme i tako posebno.

#related-news_0

Ovako ću na svadbu

Uf, odlepili smo.

Ne znam u šta pre da gledam. U ove fenomenalne pantalone ili u fantastičnu majicu nesvakidašnjeg kroja? Ili u celu figuru koju ovaj autfit stvara.

Ako su vam dosadile haljine, venčanice, sve isto već godinama, već zamišljam kako u visokim potpeticama nosim ove pantalone koje ih potpuno sakrivaju i lebdim na svoj najlepši dan.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram