Trenutno najpoželjniji parfem na svetu sad postoji i kao luksuzno ulje

Foto: Credit line: MANCEAU / BSIP / Profimedia

Ulje sa 24-karatnim zlatnim listićima.

Baccarat Rouge 540 parfem upravo je dobio i svoje luksuzno ulje.

Sve one koje obožavaju ovaj parfem, oduševiće vest da je Maison Francis Kurkdjian lansirao i prateće svetlucavo ulje za telo, napravljeno s luksuznim 24-karatnim zlatnim listićima koji nežno grle kožu obavijajući je poznatom cvetnom aromom.

Baš poput parfema čija bočica od 200 ml košta 435 evra, poprilično je paprena i cena ulja, pa će tako sve one koje ulje bogatih drvenastih i cvetnih nota žele u svojoj kolekciji, za bočicu od 200 ml morati da izdvoje 190 evra.

Boca ovog ulja izgleda luksuzno, a svetlucavo ulje u njoj osvaja suptilnim sjajem. Od njega ne izgledate kao da ste umočeni u šljokice, već telo obavija toplim, decentnim sjajem i dobro poznatim mirisom koji je osvojio svet.

Iako se na tržištu Baccarat Rouge 540 pojavio još 2015, dugo je vremena bio parfem koji su poznavali tek retki, a onda su o njemu počeli svi da pričaju.

Ovo je jedan od onih parfema koji kada jednom osetimo, istog časa poželimo da se nađe u našoj kolekciji, a kao i većina aktuelnih bjuti proizvoda, i Baccarat Rouge 540 se proslavio na TikToku.

@juliadperfumes If you already own it, this doesnt apply 😎 #perfume #baccaratrouge540 #baccaratrouge #perfumetiktok #perfumereview #perfumetok #fragrancetiktok #fragrance #perfumecollection #thatgirl #itgirl #maisonfranciskurkdjian ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Jednom kada je eksplodirao na toj platformi, pomama za njim nijednog trenutna se nije stišala. Jedni su mu se divili, drugi rugali ceni, treći komentarisali kako bi to bila ona jedna stvar koju bi spasili da im kuća gori…

Bilo je i onih koji su se bacili u potragu za sličnim mirisom, ali sa dosta povoljnijom cenom, pa se tako munjevitom brzinom internetom proširilo kako su parfem Cloud Ariane Grande i Zarin Red Temptation najpovoljnije dostojne zamene, prenosi miss7.hr.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram