Tražili smo umesto vas: Duge jakne savršene za zimogrožljive

Foto:Promo/HM/Zara/Orsay

Kada temperatura padne ispod minusa, većina žena prestaje da razmišlja o modnim trendovima i estetici. Pri odabiru jakne vodimo se kriterijumom - što toplije i duže, to bolje. Pronašli smo nekoliko dugačkih modela koji će utopliti i one kojima je uvek hladno.

U HM-u je dostupan dugačak vuneni kaput, koji će vas garantovano utopliti, a izgleda kao da je upravo stigao sa modne revije. Tamnoplava boja i interesantni zlatni dugmići naglasiće svaki vaš autfit, a ispod njega nećete morati da nosite tri džempera da se utoplite. Njegova cena je 13.000 dinara.

Foto:Promo/HM

Dugačka braon jakna brenda Guess trenutno je na sniženju u radnji Fashion and Friends i košta 20.400 dinara. Super će se slagati i uz sportske kombinacije, ali i uz elegantnije večernje varijante. Ima visoki okovratnik i dužine je preko kolena, tako da ne morate da brinete o zimi i vetru.

Foto:Promo/Fashionandfriends

U Orsay-ju smo pronašli još jednu skoro do poda dugačku zimsku jaknu, takođe sniženu. Ova pufnasta jakna od veštačke kože fenomenalno ide i na kožne štikle, ali i na udobne „kanađanke“. U ovom trenutku je snižena sa 10 na sedam hiljada.

Foto:Promo/Orsay

Još jedna dobra investicija, vodootporna jakna iz Zare, košta manje od 10.000, a nosićete je bar nekoliko godina. Dostupna je u beloj boji a na sajtu je naznačeno da je dizajnirana za niske temperature i vetronepropusna.

Foto:Promo/Zara

Sličan model pronašli smo i na sniženju u HM-u, posebno se ističe jakna u zelenoj, khaki boji koja je u trendu ove sezone.

Foto:Promo/HM

Košta 3.600 dinara i čini nam se da nema jeftinije tople jakne koja može da se pronađe u ovom trenutku.

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram