Tilan Blondo bila je najlepša devojčica na svetu, sad se odvažila na radikalnu promenu i šikom oduvala Pariz

Tilan Blondo Foto: Olivier Huitel/Luis Sanchez / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Sećate li se Tilan Blondo? Lepa Tilan je ćerka fudbalera Patrika Blondoa, a proslavila se 2007. godine kada je imala šest godina nakon što je proglašena "najlepšom devojčicom na svetu".

Slatka Francuskinja Tilan Blobdo je sa samo šest godina dobila titulu najlepše devojčice na svetu, ali danas ima 21 godinu i impresivnu karijeru u svetu mode.

Divna brineta izazvala je pravu pomutnju na reviji modne kuće Nina Ricci jesen/zima 2024/25. tokom Pariske nedelje mode zahvaljujući novoj, ultra šik frizuri.

Foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Francuska lepotica izgledala je senzacionalno u crno-beloj haljini bez rukava i cipelama na petu, a krrna ovog looka zasigurno je bila nova, bob fizura u nešto tamnijoj čokoladnosmeđoj nijansi.

Voluminozni bob pokazao se odličnim odabirom za lepu Thylane koja je ovo besprijekorno izdanje upotpunila elegantnim make upom dok su modni dodaci bili svedeni na minimum.

Tilan Blondo Tilan Blondo Foto: Denis Guignebourg / Bestimage / Profimedia

Lepa Tilan je ćerka fudbalera Patrika Blondoa, a proslavila se 2007. godine kada je imala šest godina nakon što je proglašena „najlepšom devojčicom na svetu“. Tu titulu dobila je dva puta, jer je 11 godina kasnije dospela na vrh liste godišnjih nagrada TC Candlera za 2018.

Tilan Blondo Foto: Barbara Neyman / Starface / Profimedia

Njena dugogodišnja karijera uključuje brojne saradnje s poznatim modnim kućama poput Jean Paul Gaultier, Dolce i Gabbana i Versace, a sa samo 10 godina postala je najmlađi model ikada koji je pozirao za francuski Vogue.

Tilan Blondo Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram