Teorija crvenog laka osvojila svet, objašnjenje je komično

Foto: TikTok/brittany_annc, TikTok/melissevmartineau

Crveni nokti su veoma moćni, bar na TikToku.

„Ako nosite crvene nokte, bićete privlačnije muškarcima“,  tako bar tvrde korisnice TikToka, a evo o čemu se radi.

„Devojke koje bi volele više da izlaze s muškarcima trebalo bi da lakiraju nokte u jarko crvenu boju“, rekla je jedna tiktokerka, a ovu njenu rečenicu potvrdilo je već milion devojaka.

Teorija crvenih noktiju, koja je sve popularnija na ovoj platformi, govori o tome kako je ova boja neodoljiva muškarcima, a mnoge korisnice koje su je isprobale, potvrđuju da deluje.

„Teorija o crvenim noktima je toliko tačna“, tvrdi tiktokerka Melisa koja je u jedom od videa otkrila kako nikada u životu nije dobila ovoliko poruka koliko od kada ima crvene nokte.

@melissevmartineau it’s not a joke anymore #rednailpolish #rednailtheory #rednailtheoryisreal ♬ original sound - melisse martineau

Melisa nije jedina. Korisnica Britani En je u svojoj nedavnoj objavi ispričala da su joj crveni nokti pomogli da pronađe svog trenutnog partnera.

@brittany_annc go get those red nails! #rednailtheory #rednails #nailscheck #rednailstheory #theorytest #rednailscheck #rednailtheoryisreal #boyfriendcheck ♬ Miss You (Sped Up Version) - _

„Samo da vam javim, teorija crvenih noktiju je upalila. Sada imam dečka“, rekla je En.

Mnoge korisnice podelile su videe na kojima mašu svojim tek nalakiranim crvenim noktima kako bi pokazale da ova „teorija“ stvarno radi.

Hešteg #rednailtheory ima više od 52.9 miliona pregleda na TikTok-u i iako postoji veliki broj nedavnih videa na tu temu, u trendu je već godinu dana.

***

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram