Svi pričaju da SKIMS stiže u Beograd, a ovo je top lista komada u koje se žene iz Srbije kunu

KIm Kardašijan SKIMS Foto: SKIMS / Planet / Profimedia; SKIMS via Bestimage / Bestimage / Profimedia; Jeffrey Meyer/MPI / Capital pictures / Profimedia; Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Žene u Srbiji ovih dana masovno pričaju o dolasku brenda SKIMS u Beograd, ali i njegove vlasnice Kim Kardašijan. S obzirom na to da za SKIMS donjim vešom, ali i pojedinim haljinama već nekoliko godina vlada prava pomama, pitale smo žene iz Srbije koje ga redovno kupuju - šta su im favoriti.

Medijima se juče pronela vest da će Kim Kardašijan posetiti Srbiju sredinom juna, povodom dolaska njenog brenda SKIMS na naše tržište. Ovaj brend je gotovo od prvog dana postao favorit žena iz celog sveta jer je pogodan za žene svih oblika tela, a ističe i obline.

Skims je osnovan 2018. godine, a reč je o modnom brendu loungeweara i shapeweara koji je postao jedan od najpopularnijih u toj kategoriji. Brend je stekao popularnost zbog svoje inkluzivne filozofije, te kampanja u kojoj se slavi raznolikost i prihvatanje, piše Elle.

Planirani dolazak uključuje i prisustvo Kim Kardašijan na Evropskom prvenstvu, gde će navodno podržati našu reprezentaciju protiv Engleske, a potom će se posvetiti otvaranju svoje prve prodavnice u Beogradu. Sa svojom decom i timom, kako je najavljeno, Kim planira i posetu beogradskim znamenitostima.

Iako u Srbiji i dalje nemamo SKIMS, i žene iz Srbije ga uveliko nose i uglavnom se kunu u taj brend. Kažu da im je omiljen jer „pruža podršku baš koliko i gde treba, udoban je i kvalitetan“. Cene nisu zanemarljive, čak i pojedine Amerikanke su kritikovale Kim Kardašijan što joj brushalter košta 50 dolara. Ipak, žene sa kojima smo pričale kažu da za veliki broj modela piše „fits everyone“ i da je stvarno tako. Evo šta su njihovi SKIMS favoriti.

Brief bodysuit

skims
Foto: Skims.com

Ovaj bodi je bestseler. Ima funkciju steznika, modeluje figuru i ima dodatnu kompresiju ispod grudi i u struku, ističe grudi i zadnjici daje zaobljen izgled. Cena mu je 8.400 dinara.

Long slip dress

skims
Foto: Skims.com

Za ovu jednostavnu slip haljinu žene kažu da jedna nije dovoljna jer ne mogu da je osuše dovoljno brzo posle pranja da bi je obukle ponovo. Super je mekana i udobna, a bretele su podesive. Cena joj je 9.600 dinara.

Plunge bra

skims
Foto: Skims.com

Ovaj lagani i mekani grudnjak je dizajniran tako da bude ultra-udoban, a ima inovativnu tehnologiju korpica. Sadrži fleksibilnu potporu. Cena mu je 6.500 dinara.

Push-up plunge bra

skims
Foto: Skims.com

Bežični brus sa pušap efektom? Revolucionarno, kažu žene koje su ga nosile. Ima lagano postavljene jastučiće od pene nalik oblaku za vrhunsku udobnost i široke bretele od mikrovlakana za gladak i besprekoran izgled.

Halter mini dress

Skims
Foto: Skims.com

Ova haljina još nije u prodaji, ali će uskoro biti i to za 8.200 dinara. Dizajnirana je sa dva sloja providne mreže, a savršena je za bazen i zabavu. Može se nositi preko bikinija ili kao seksi mini haljina. Materijal na telu može izgledati poluprovidno.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram