Svaka žena treba da ima majicu kakvu je sinoć obukla Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin
Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Na utakmici KK Crvena zvezda i Studentskog centra, Jelisaveta Orašanin je sa ćerkom navijala za tim svog supruga Miloša Teodosića. Na tribinama je nosila fenomenalnu majicu koju svaka žena treba da ima u svom garderoberu.

Šarmantna glumica, koja važi za jednu od najbolje odevenih Srpkinja, nije razočarala ni ovog puta, a odabrala je, u skladu s prilikom, nonšalantan autfit za nešto ležernije prilike. Ipak, veoma trendi i inspirativan za prolećnu sezonu.

Jelisaveta Orašanin je obukla farmerke dubokog struka od veoma svetlog džinsa, u kombinaciji sa svetloroze krop topom. Njen izbor bila je jednostavna majica zatvorenog okovratnika i kratkih rukava koja naglašava njen ravan stomak, a u pitanju je model ravnog kroja, veoma lagan i praktičan za tople dane.

Jelisaveta Orašanin
Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Uz to je kombinovala Miu Miu torbicu koja je veliki hit ove godine među svetskim influenserkama, manji hobo model koji smo viđali u kombinacijama najbolje odevenih devojaka planete i čija cena iznosi 2.000 dolara. Nazvana Wander, ova tašna se reinterpretira iz sezone u sezonu i nezaobilazan je deo Miu Miu kolekcija.

Jelisaveta Orašanin
Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Proteklu deceniju su svaku prolećnu i letnju sezonu obeležili krop topovi, a izuzetak neće biti ni 2024. Oni su postali neformalna uniforma mlađih generacija, pa danas viđamo kropovane čak i mantile, jakne, elegantne bluze.

Međutim, kada je reč o krop odeći, osnove su najvažnije, pa tako najobičnija pamučna majica kakvu je ponela Jelisaveta nikad neće biti prevaziđena u ovo doba godine. Takvi modeli se lako usklađuju s ležernim odevnim kombinacijama, ali mogu da pomodnu i u građenju glam izgleda, recimo u spoju s dugačkom satenskom suknjom i štiklama, pa tako krop topovi istovremeno mogu da posluže i za jednostavnost i kada želite da postignete wow efekat, piše Glossy.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram