Stilistkinja Keri Bredšo podsetila na njeno najgore izdanje

Keri Bredšo
Sara Džesika Parker kao Keri Bredšo; Foto: Cineliz / Allpix Press / Profimedia

Keri Bredšo je zahvaljujući seriji "Seks i grad" postala ikona stila, a iza njenih modnih kombinacija stoji stilistkinja i kostimografkinja Patriša Fild.

Patriša je osmislila sve kombinacije koje smo videli u seriji „Seks i grad“ i omiljenu četvorku s malih ekrana pretvorila u modnu inspiraciju, na čelu sa Sarom Džesikom Parker koja i dalje živi lik Keri Bredšo.

„Verujem da se publici svidela kombinacija skupih i jeftinih komada, dizajnerskih i vintage, zato što je to tada bilo nešto novo i zanimljivo na televiziji, ali takođe i ostvarivo. Poenta je bila u stilu više nego u modnom dizajnu, garderoba stvarne osobe, ali s puno mašte. Sara Džesika je bila savršena osoba za nošenje tih kombinacija jer je i sama ljubiteljka mode“, objasnila je Fild i otkrila koje kombinacije Keri Bredšo smatra najuspešnijim.

Pročitajte još:

„Mislim da je moja najdraža kombinacija koju sam stilizirala za Keri ona iz drugog filma kad sam je obukla u ‘J’adore Dior’ majicu i dugačku suknju.Takođe volim haljinu modne kuće Versace koju je Keri nosila u poslednjoj epizodi serije dok je čekala Aleksandra Petrovskog u njihovoj hotelskoj sobi. Keri je bila sređena i predivna, a on se ne pojavi. Haljina je dodatno naglasila emociju te scene. Poenta kostimografije nije u prodaji odeće nego u pričanju priče.

Naravno, imala je Keri i modnih kikseva, ali Patriša kaže da nije zadovoljna samo jednim stajlingom.

Pročitajte još:

„Serija se emitovala šest godina i imali smo otprilike 24 epizode po sezoni, tako da je to jako puno kombinacija, ali imam samo jednu koju pogledam i kažem: ‘Eh.’ Keri je nosila suknju i krop-top, a oko golog struka stavila sam joj kaiš. U trenutku kad sam to radila poprilično sam oklevala, ali mislim da se Sari Džesiki svidelo pa smo odlučile da nastavimo s tim i zadržimo kaiš. Ali, kad sam kasnije videla kombinaciju pomislila sam da je bila jednostavno grozna. Trebalo je da pozicioniram kaiš malo niže“, kaže Patriša.

Pa, pogledajte Keri Bredšo u njenom najgorem izdanju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram